به گزارش خبرگزاری خبرانلاین لرستان ،رحمانی گفت: این مرکز با حضور نماینده مردم دورود، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مسئولان شهرستانی بازگشایی و به بخش خصوصی جهت آموزش صنایع بستهبندی و آموزش کشاورزی ارگانیک واگذار میشود.
مدیرکل آموزش فنی حرفهای استان لرستان بابیان اینکه دستگاه بستهبندی در روز پبجشنبه ۲۱ آبان استارت و شروع به کار کرد گفت: برای افتتاح فازهای بعدی، راهاندازی مرکز جوار کارگاهی را خبر داد و در فاز نخست آن اشتغالزایی ۲۰ نفر و فاز دوم ۵۰ نفر ایجاد میشود .
وی بیان کرد: در مراحل تکمیلی زمانی که آموزشها و کارهای بستهبندی شروع شود، از ۱۸ مغازهای که تحت عنوان ۱۸ محصول بومی شهرستان دورود و محصولات سنتی در معرض فروش قرار میگیرد.
رحمانی بابیان اینکه در این مرکز کار آموزش، تولید و فروش انجام میشود، تصریح کرد: یکی از مراکزی است که مجوز بلندمدتش اخذ و به کارآفرینان برتر کشور نیز واگذارشده است.
وی خاطرنشان کرد: سقف سرمایهگذاری این مرکز ۵۰۰ میلیون تومان است و پیشبینی ظرفیت اشتغال ۱۹۰ نفر انجامشده است.
مدیرکل آموزش فنی حرفهای استان لرستان بابیان اینکه شهرستان دورود ظرفیت خوبی درزمینه تولید حبوبات دارد، گفت: قرارداد با شرکت اتکا بستهشده تا محصولاتی را که از کشاورزان خریداری و بستهبندی میکند، بین فروشگاههای زنجیرهای اتکا در سراسر کشور توزیع کند.
روابط عمومی اعلام کرد: در پایان آئین بازگشایی ، قراردادی بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان و کارآفرین مرکز چالان چولان منعقد شد
نظر شما