ایسنا نوشت:
دکتر محمدباقر صابری زفرقندی در تعریف طلاق، گفت: در ایران تعریف طلاق متفاوت است و معمولا یک بخش طلاق این است که روابط دو نفر به اختلاف کشیده شده و طبق قوانین جاری کشور از یکدیگر جدا میشوند، بخشی از طلاق هم تحت عنوان طلاق عاطفی مطرح است. وی در تعریف طلاق عاطفی ادامه داد: به این ترتیب زن و شوهرها در کنار یکدیگر زندگی میکنند بدون این که انگیزهای برای در کنار هم بودن داشته باشند. این چنین طلاقها هر چند متداول هستند اما کمتر به آنها پرداخته شده است.
زفرقندی ادامه داد: از آنجا که علت طلاقهای عاطفی عمدتا علتهای روانپزشکی است باید از جنبه بیماری و سلامت به آن نگاه کرد. به این ترتیب لازم است حوزههای سلامت و دانشگاههای علوم پزشکی به این مقوله وارد شوند.
وی افزود: از طرف دیگر گاهی برخی جدا شدنها و زندگیهایی که به طلاق منجر میشوند نقش درمانی دارند؛ به طوری که ادامه دادن برخی زندگیها هم میتواند آسیب جدی بویژه برای سلامت روحی و روانی کودکان به دنبال داشته باشد؛ اما تمام این موارد نیز باید بر یافتهها و دانشهای علمی مبتنی باشد و هر کسی نمیتواند به ظن خود توصیهای برای خانوادهای داشته باشد. این در حالی است که متاسفانه امروزه مراکزی با نامهای فریبنده مشاوره و به صورت غیرقانونی در سطح کشور فعالیت میکنند.
زفرقندی در پایان گفت: به این ترتیب هم ادامه زندگی میتواند بر شیوههای علمی و آموزههای دینی و فرهنگی مبتنی باشد و هم طلاق گاهی میتواند داروی تلخی باشد برای نجات یک خانواده که البته میزان آن کم و در موارد خاص است.
نظر شما