ایسنا نوشت: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اهمیت مصوبه کاهش آلودگی رودخانه کارون، به برنامه‌های ویژه این سازمان برای اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: برنامه‌های ساماندهی این رودخانه از سوی دانشگاه‌های مختلف کشور مورد مطالعه قرار گرفته است.

معصومه ابتکار با تاکید بر اینکه مصوبه کاهش آلودگی رودخانه کارون، مصوبه بسیار مهمی بود که در شورای عالی آب بررسی شد، افزود: قرار است کاهش آلودگی‌های ناشی از صنایع، راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهرها شامل اهواز و 39 شهر دیگر، تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستایی و مدیریت پساب کشاورزی در راستای این مصوبه انجام شود.

وی با اشاره به اینکه کاهش مصرف سم و کود در زمین‌های کشاورزی نیز از جمله برنامه‌های مهم برای کاهش آلودگی رودخانه کارون است، افزود: ایجاد سد بهمنشیر برای اینکه جلوی ورود شوری و نابودی نخل‌های منطقه گرفته شود هم از دیگر اقدامات ویژه برای اجرای این طرح است.

به گفته رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، دستگاه‌های مختلف اجرایی پیشنهادات خود را برای کاهش آلودگی کارون ارائه داده‌اند و این برنامه‌ها از سوی مراکز مختلف دانشگاهی مورد مطالعه قرار گرفته و در نهایت در شورای عالی آب تصویب شده است.

در جلسه اخیر شورای عالی آب، ساماندهی رودخانه کارون و ضرورت لحاظ شدن آن در طول برنامه ششم توسعه کشور به عنوان یکی از برنامه‌های قطعی دولت و لزوم برنامه‌ریزی مناسب سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور برای این موضوع از سوی اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور مورد اشاره و تاکید قرار گرفت.

همچنین در این نشست گزارشی در خصوص طرح‌های اجرایی کاهش آلودگی رودخانه کارون از سوی سازمان حفاظت محیط زیست ارائه شد و نماینده این سازمان به تشریح طرح‌های پیشنهادی، متولیان هر پروژه، اعتبارات مورد نیاز و زمان‌بندی اجرای طرح‌ها پرداخت.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 478780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اهوازی IR ۰۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۵
    1 0
    خانم ابتکار به جای این که سد در انتهای کارون بزنید دبی کارون را افزایش بدید یعنی از سرچشمه های کارون به جاهای دیگر آب نفرستید خود به خود بر شوری دریا غلبه می کند و نخلستان های آبادان را هم سیراب می کند البته کارهای دیگری هم که گفتید لازم است
  • مجید A1 ۰۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۵
    4 0
    بیش از دو دهه است که آب سرچشمه های کارون یکی پس از دیگری با طرحهای اکثرا مخفیانه به صورت بی رویه و بدون هیچ گونه ملاحظه ای به اصفهان منتقل شده است و به نظر میرسد که این روند تا خشک کردن کامل کارون ادامه داشته باشد و این را به خوبی از سخنان بعضی مسولین می توان فهمید.اگر به منطقه اردل در چهارمحال و بختیاری یا لالی در خوزستان بروید و کارون را قبل از الحاق دز به آن ببینید چیزی جز یک نهر باریک و کم آب نخواهید دید به طوریکه بسیاری افراد حتی متوجه نمیشوند رودی که در مقابل آنهاست نامش کارون است.امروزه در چهار محال عملا چیزی به نام کارون وجود ندارد و فقط دو رود بهشت آباد و خرسان از سرشاخه های پایین دستی کارون باقی مانده اند که آنها نیز به شدت مورد طمع جهت انتقال برای عزیزان در اصفهان هستند.
  • مجید A1 ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۵
    4 0
    رود کارون تا همین بیست سال پیش بسیار پرآب ، عمیق ، عریض و خروشان بود و این را حداقل همه مردم خوزستان به یاد دارند.اخیرا مسولین محترم ادعا کرده اند که تاریخچه انتقال آب کارون به زاینده رود به سالهای بسیار دور برمیگردد و با این مطلب سعی در توجیه نابودی کارون دارند. این داستانها چیزی جز جعل تاریخ نیست.مطالعه تاریخ ایران به خوبی نشان دهنده اهمیت کارون از عهد باستان تا کنون است. گناه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری
  • بی نام RO ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۹
    0 0
    امیداواریم اما چند نکنه باید توجه بسیار داشت این که جلوی زمین خواران طبیعت سبز راگرفت بیابان زدایی وجنگل زایی انجام شود واز سپاه هوا وفضابرای جلوگیری اتش سوزی را گرفت سازمان تصفیه آب فاضللاب تاسیس کرد مثل المان از کارافرینان برای مشکل کمبود اب ایده گرفت از دو دریا شمال وجنوب لوله کشی کرد مثل عربستان که بایک تصفیه خانه در خلیج فارس زدند کشورشان تامین میکنند و از انرژی هسته ای برای تبدیل کردن اب شور به اب شیرین استفاده کرد