به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قم، قم اسپورت به نقل از همشهری نوشت؛ با تقویت نگرش مثبت به ورزش بانوان در اداره کل ورزش و جوانان استان قم و مسئولان استانی، حال و روز ورزش بانوان قم بهتر است و موفقیتهای اخیر ورزش بانوان قم میتواند مقدمه بر روزهای روشنتر باشد.
به بهانه موفقیتهای اخیر ورزش بانوان در قم، فهرست ۱۰ چهره تاثیرگذار ورزش بانوان قم را از نظر میگذرانید:
۱) فهیمه سعیدکیا (بسکتبال)
مربی تیم بسکتبال نادرشیمی قم یکی از ارکان مهم رسیدن این تیم به لیگ دسته اول بسکتبال کشور بوده است. این مربی که از سال گذشته هدایت تیم نادرشیمی قم را بر عهده گرفت دارای لیسانس تربیت بدنی از دانشگاه شهید رجایی تهران است و نقش مهمی در موفقیت تیم نادرشیمی قم در لیگ دسته دوم و صعود به لیگ دسته اول ایفا کرده است. وی که از 18 سال پیش به عنوان بازیکن تیم فجر تهران فعالیت خود را آغاز کرده و در مسابقات دانشگاهی یکی از بازیکنان برتر بوده است از سال 81 به جرگه مربیان بسکتبال پیوست و کار خود را در این بخش از سال 87 در قم ادامه داد.. وی با صعود نادرشیمی به لیگ دسته اول بسکتبال بانوان کشور بسکتبال قم را وارد دوران جدیدی در عرصه بانوان کرد.
۲) ندا زمانی (انجمنهای ورزشی)
ندا زمانی را میتوان سردمدار توسعه رشتههای پرتعداد زیرمجموعه هیئت انجمنهای ورزشی استان قم دانست. گسترش رشتههای نه چندان شناخته شده نظیر سافت بال، سپک تاکرا، راگبی و چند رشته دیگر و حضور هر ساله تیم سافت بال بانوان قم در لیگ کشور حاصل تلاشهای وی است. تیم سپک تاکرای بانوان قم با پیگیری های زمانی تشکیل و به یکی از قدرت های کشور تبدیل شد. با قاطعیت می توان گفت در صورت عدم حضور این مربی پرتوان در هیئت انجمن های ورزشی استان قم، فعالیت این هیئت ورزشی در بخش بانوان عملا به حالت تعطیل در می آمد.
این مربی و ورزشکار پرتلاش، علاوه بر مسئولیت نایب رئیسی هیئت انجمنهای ورزشی، مربیگری تیمهای زیر مجموعه این هیئت را بر عهده دارد و در رشته والیبال نیز به عنوان بازیکن و مربی فعالیت میکند.
۳) زهرا احمدی نیا (هندبال)
زهرا احمدی نیا در حال حاضر بانوی بیرقیب هندبال قم محسوب میشود و پرافتخارترین بانوی این رشته ورزشی است. وی توانست یک تنه و با پشتکاری مثال زدنی یک تیم دانش آموزی را از پایینترین سطح به لیگ برتر هندبال ایران برساند و هدف پویان را در تمام کشور، برند هندبال قم کند. تحویل ۴ بازیکن به تیمهای ملی در مدت زمانی کوتاه بخش مهمی از افتخارات وی را تشکیل میدهد ضمن اینکه وی یکی از مربیان تیم ملی هندبال جوانان در مسابقات آسیایی قزاقستان بود.
احمدی نیا در حال حاضر به عنوان سرمربی تیم هندبال هدف پویان قم در لیگ برتر هندبال فعالیت دارد و گزینه انتخاب به عنوان مربی برتر سال ۹۴ ورزش قم در بخش بانوان است.
۴) فریده نظریان (ورزش جانبازان و معلولین)
نظریان به عنوان یکی از ارکان تربیت بدنی در اداره کل بهزیستی نقش مهمی در توسعه ورزش در میان جانبازان و معلولین استان قم داشته است و در حال حاضر با همان شور و شوق گذشته در هیئت ورزشهای جانبازان و معلولین استان قم مسئولیت نایب رئیسی را دارد.
وی به عنوان یکی از خادمان ورزش معلولان به دلیل علاقه قلبی به خدمت به ورزش این قشر وارد عرصه ورزش معلولین شد و در حال حاضر به عنوان مربی در رشتههای گوناگون معلولین فعالیت میکند و موفقیتهای ورزشکاران قم در مسابقات شنای بانوان معلول کشور و جشنواره مهر رضوی حاصل تلاشهای وی بود.
۵) فهیمه زند (تیراندازی)
تیراندازی بانوان قم از پاییز گذشته تاکنون یک سال رویایی را پشت سر گذاشته است. بخش قابل توجهی از عملکرد فوق العاده تیم تیراندازی بانوان قم در لیگ دسته اول کشور و قرار گرفتن این تیم در کورس صعود با وجود حضور تیمی بیتجربه و جوان حاصل تلاشهای این مربی و نایب رئیس هیئت تیراندازی استان قم است. تلاشهای زند زمینه را برای حضور رویا صبح خیز دختر تیرانداز قمی در تیم ملی و در ادامه کسب مدال نقره آسیا در هند مهیا کرد.
۶) فائزه خداکرمی (تنیس)
رشته تنیس با وجود ویژگیهای خاص خود بخش زیادی از توسعه غافلگیرکننده خود را مدیون فائزه خداکرمی با عمری سابقه ورزشی و کسب چندین مقام قهرمانى کشوری در رشته هاى بدمینتون، والیبال، تنیس روى میز و تنیس است. خداکرمی که در حال حاضر نایب رئیس هیئت تنیس، مربی و بازیکن این رشته است پیش از این در رشته بدمینتون منشا خدمات زیادی بود و در مسئولیت خود در هیئت تنیس نیز زمینه ساز نخستین حضور بانوان تنیسور قم در لیگ برتر شد. دعوت از نازنین حسینی تنیسور قمی به تیم ملی دختران زیر ۱۴ سال نیز با تلاش و زحمات این مربی به دست آمد.
خداکرمی دارای مدرک كارشناس ارشد فيزيولوژى ورزشى و حدود ٥ سال است نائب رئيس هيئت تنيس استان قم است البته وی از سال ٧٢ یعنی 22 سال قبل فعالیت ورزشی خود را آغاز کرده و هم اکنون نیز تدريس دروس تخصصى رشته تربيت بدنى در دانشگاه قم و پيام نور را بر عهده دارد. وی همچنین مربى سطح يك جهانى تنيس روى ميز و مدرس مربيگرى تنيس روى ميزنیز هست.
۷) پریسا سادات روحانی (دو و میدانی)
پریسا روحانی یکی از فعالترین مربیان ورزش قم محسوب میشود و در حال حاضر با فعالیت در چند رشته ورزشی، نقش مهمی در موفقیتهای اخیر ورزش بانوان قم در حوزه قهرمانی دارد. وی که زمانی یکی از ستارگان کاراته بانوان قم بود در حال حاضر مربی تیم دو و میدانی بانوان قم است و توانسته است مدالهای پرتعدادی را از رویدادهای ردههای مختلف سنی کشور در رشته دو و میدانی برای ورزش قم به دست آورد. وی در این فصل مربی بدنساز تیم بسکتبال نادرشیمی قم بود و مربی تیم سه گانه در رده نونهالان و جوانان نیز به حساب میآید.
۸) زهرا سلیمانی (ووشو)
توسعه رشته ووشو در بخش بانوان طی ۲ سال گذشته شتاب قابل توجهی گرفته است و این رشته توانسته است از سال ۹۳ برای نخستین بار وارد لیگ برتر شود. زهرا سلیمانی فعالترین بانوی ووشوی قم به شمار میرود که با تربیت شاگردان مدال آور، مسئولیت فنی تیمهای ووشوی قم در مسابقات قهرمانی کشور را بر عهده دارد. وی سال گذشته برای نخستین بار تیم ووشوی قم را در لیگ برتر هدایت کرد و همراه با این تیم در لیگ برتر چهارم شد. سلیمانی توانست پس از قهرمانی تیم سبک فانگ من چوآن به عنوان مربی تیم ملی در این سبک در مسابقات بین المللی نیز انتخاب شود.
۹) راحله سادات واقفی (دو و میدانی)
بدون شک راحله سادات واقفی به دلیل عملکرد دلسوزانه، پرتلاش و با شخصیتی خاص میتواند گزینه بسیار خوبی برای انتخاب به عنوان نایب رئیس برتر هیئتهای ورزشی استان قم در سال ۹۴ باشد. وی در حال حاضر دانشجوی دکتری تربیت بدنی دانشگاه خوارزمی است و به عنوان مدرس دانشگاه فعالیت میکند. واقفی مربی سطح یک بین المللی دو و میدانی و مدرس دورههای مربیگری فدراسیون دو و میدانی و فدراسیون آمادگی جسمانی با سابقه ۱۰ سال مربیگری در رشتههای آمادگی جسمانی و دو و میدانی در مسابقات کشوری و کسب عناوین مختلف در این رشتهها است.
وی از زمان حضور در هیئت دو و میدانی همراه با پریسا روحانی با تشکیل یک تیم دو نفره قدرتمند، دو و میدانی قم در بخش بانوان را متحول کرد. کسب عناوین پرتعداد دو و میدانی بانوان قم در سطح ملی و تحمیل دو و میدانی بانوان به ورزش قم به عنوان بخشی از افتخارات جدید ورزش قم مرهون زحماتی است که واقفی متحمل شده است.
۱۰) بتول السادات رفیعیپور (ژیمناستیک)
ورزش قم امسال بزرگترین موفقیت خود در تاریخ ژیمناستیک خود را در بخش بانوان به دست آورد و برای نخستین بار توانست با کسب مدالهای رنگارنگ در ردههای سنی پایه، عنوان قهرمانی کشور در رده سنی نونهالان و نوجوانان را از آن خود کندو. بتول السادات رفیعیپور نایب رئیس هیئت ژیمناستیک است که به عنوان یکی از مربیان پرتلاش این رشته نقش بسیار مهمی در کسب این موفقیت داشت. موفقیتی که با توجه به ماهیت خاص رشته ژیمناستیک، اهمیت فوق العادهای برای ورزش قم داشت.
بدون شک در حاشیه این فهرست 10 نفره ، تلاشگران زیادی در عرصه ورزش قم در رشته های مختلف حضور دارند که چه در زمان حال و چه در گذشته در هیئت های ورزشی استان قم مسئولیت داشته و منشا خدمات قابل توجهی به ورزش قم بوده اند.
نظر شما