مسئول روابط عمومی کانون معلولین توانا در قزوین با بیان اینکه مسئولین در راستای حل مشکلات معلولین گام بردارند، گفت: امکانات شهری باید برای همه افراد جامعه به سهولت قابل استفاده باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین به نقل از پایگاه خبری شاخص مرضیه کریمی با اشاره به فرارسیدن روز جهانی معلولان در خصوص حمایت از این قشر آسیب دیده و حضور آنان در جامعه اظهار کرد: مناسب سازی معابر و اماکن عمومی و رفاهی از قبیل مساجد همواره باید مورد توجه قرار گیرد تا معلولین، افراد سالمند و ناتوان نیز بتوانند از امکانات شهری استفاده کنند.

مسئول روابط عمومی کانون معلولین توانا قزوین بابیان اینکه مسئولین باید در راستای حل مشکلات معلولین گام بردارند، گفت: تمام مسئولین مرتبط باید با تشکیل کارگروه هایی درجهت رفع مشکلات معلولین حرکت کنند.

این مسئول با تاکید بر اینکه محدودیت‌ها انسان را سازنده می کند خاطرنشان کرد: همه انسانها به نوعی محدودیت دارند و در صورت نداشتن محدودیت پیشرفت علمی وجود ندارد و نامحدود بودن فقط برای خداوند متعال است.

کریمی با عنوان اینکه تغییر نگرش جامعه نسبت به معلولین از اهداف مهم کانون است، خاطرنشان کرد: کانون معلولین توانا تنها موسسه ای است که حدود ۲۰ سال سابقه دارد، این مجموعه در راستای اهداف خود گام های زیادی برداشته به طوری که آشنا کردن مردم به حقوق اجتماعی معلولین و بسترسازی مناسب برای حضور اجتماعی معلولین در جامعه از مهم ترین برنامه ها است.

۰۵

عضویت ۳۴۰۰ معلول در کانون توانا

وی با اعلام اینکه کانون سه هزار و ۴۰۰ عضو دارد توضیح داد: اعضاء این مجموعه شامل معلولین جسمی-حرکتی، نابینا و ناشنوا هستند و علاوه بر آن حدود یک هزار و۴۰۰ نفر از مدیران، کارشناسان، متخصصین و مهندسین با عضویت افتخاری خود اعضاء توانمند کانون را تشکیل می‌دهند.

روابط عمومی کانون معلولین توانادر خصوص درمان معلولین افزود: واحد درمان کانون معلولین با ۱۸۰ پزشک متخصص قرداد بسته که معلولین نیازمندی که از لحاظ درمانی مشکل دارند؛ به صورت رایگان یا نیم بها درمان می شوند.

این مسئول با اشاره به سطح بندی آموزش معلولین به خصوص در سطح کودکان، گفت: کانون با معرفی افراد معلول متقاضی در جهت آموزش‌های فنی و تخصصی شرایط را برای حضور این افراد در آموزشگاه ها فراهم می کند.

کریمی ادامه داد: تقویت و آموزش هنرهای صنایع دستی در هنرکده توانا یکی از برنامه های این مجموعه است که در قالب هنرهای گلیم بافی، چرم دوزی و عروسک دوزی فعالیت و تولیدات آن‌ها نیز به نمایشگاه‌های استانی و بین المللی عرضه می‌شود.

وی با بیان این‌که فعالیت‌های ورزشی موجب خود باوری انسان‌ها برای حضور در صحنه‌های اجتماعی می‌شود،اظهار کرد: با توجه به درخشش کانون معلولین توانا در رشته‌های ورزشی بسکتبال، والیبال، دو و میدانی باشگاه اختصاصی کانون معلولین توانا به ثبت رسمی رسیده است.

افراد معلول۹۰ درصد پرسنل شرکت فیروز را تشکیل می دهند

روابط عمومی کانون معلولین توانا با تاکید بر اینکه این مجموعه کمک بلاعوض از هیچ فرد یا مجموعه‌ای دریافت نمی‌کند، تصریح کرد: کانون معلولین توانا از ابتدای تاسیس خود با ایجاد صندوق قرض الحسنه و با راهنمایی افراد خیراندیش صندوق‌های سپرده گذاری را بنا کرد که از طریق این سپرده ها کارگاه‌هایی را ایجاد و بخشی از هزینه‌های کانون تحت پوشش قرار گرفته است.

این مسئول اضافه کرد: شرکت آرایشی بهداشتی فیروز یکی از شرکت‌های تولیدی است که بیش از ۹۰ درصد از پرسنل این شرکت را افراد معلول تشکیل می دهند که از ظرفیت افراد معلول حرکتی-جسمی، ناشنوا و حتی نابینا استفاده شده است.

واگذاری ۲۱۲ واحد مسکن به معلولان کانون توانا

کریمی با اشاره به ساخت ۳ فاز مسکن برای معلولین اعلام کرد: ۲۱۲ واحد مسکن برای افراد متقاضی ساخت و تحویل داده شده است.

وی در پایان با بیان اینکه معلولیت محدودیت است نه ناتوانی اضافه کرد: انسان به واسطه محدودیت‌هایی که شرایط برای او ایجاب می‌کند از فکر و اندیشه برای تسهیل این محدودیت‌ها استفاده و به موجب این امر سرمایه اصلی کانون توانا، فکر و اندیشه اعضاست.

 

کد خبر 484878

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار