رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: برقراری ارتباطات همه‌جانبه فعال اقتصادی، سیاسی، فرهنگی نظامی و امنیتی و بین‌المللی از ویژگی های پارلمانی میان کشورهاست.

علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با خانه ملت، ارتباطات پارلمانی میان جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مختلف جهان را دفاع  از ارزش‌های نظام و منافع جمهوری اسلامی دانست و اظهار داشت:‌ برقراری ارتباطات همه‌جانبه فعال اقتصادی، سیاسی، فرهنگی نظامی و امنیتی و بین‌المللی از  مشخصات پارلمانی میان کشورهاست .

اهم اظهارات رئیس کمیسون امنیت ملی را در ادامه بخوانید:

  • با توچه به آنکه بسیاری از کشور‌های غربی و طرفدار آمریکا در دهه گذشته به صورت فعال علیه جمهوری اسلامی ایران، فعالیت می کنند و دیگر کشور‌ها را از جمهوری اسلامی ایران می ترسانند و این کار را با هدف فروش سلاح و گرفتن پایگاه از آن کشورها صورت می دهند، برقراری ارتباطات پارلمانی ضروری است.
  • ‌کشورهای غربی و آمریکا با فشار آوردن بر کشورهای دیگر آنها را برای عدم برقراری ارتباطات اقتصادی با ایران ترغیب می نمایند و در همین راستا بسیار ضروری است که کشور ما از همه ظرفیت های خود در عرصه بین المللی برای دفاع از منافع و حفظ منافع ملی استفاده نماید.
    بخش مهمی ازاین وظایف به دیپلماسی پارلمانی مربوط است.
  • دیپلماسی پارلمانی نقش مهمی میان ملت‌ها و کشورهایی که دارای نظام دموکراسی هستند دارد. به عنوان مثال سفر اخیر رئیس مجلس به ژاپن بعد ازگذشت 25 سال صورت گرفته است.
  • ‌ مجلس شورای اسلامی نقش مهم و کلیدی در مسائل سیاست خارجی ایفا کرده است. به عنوان مثال در مسئله‌ هسته‌ای مصوبات مجلس نقش کلیدی در توفیقات هسته‌ای و حل مشکلاتی که بر سر راه غنی‌سازی ایجاد شده بود ایفا نمود.
  • راه‌اندازی بین‌المجالس اسلامی و تشکیل بین المجالس کشورهای آسیایی رااز جمله اقدامات مجلس شورای اسلامی بوده است.
  • ‌بین‌المجالس کشورهای آسیایی کهنقش موثر و بسیار قوی در تقویت ارتباطات ملت‌ها و کشور‌های آسیایی دارد، از آثار دیپلماسی پارلمانی بوده است و با توجه به توانمندیهای پارلمانها در اتخاذ تصمیمات برای دولت‌ها و کشورها این مسئله یک ضرورت جدی و مهم است و ما در این موضوع دچار خلاهای جدی هستیم.
    ‌ اینکه بعد از 25 سال در سطح رییس مجلس با کشور مهمی مانند ژاپن که کشور آسیایی مهمی نیز در سطح منطقه استارتباط برقرارکرده ایم نشان دهنده ضرورت برداشتن گام های جدی‌تر و گسترده‌تری در ارتباطات پارلمانی است.
    کسانی که نسبت به فعالیت‌های پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی و سیاست خارجی انتقاد می‌کنند به این ظرافت‌ها و نکات مهمی که متضمن حفظ منافع ملی کشورمان است بی‌توجه هستند.
  • با توجه به آنکه دشمنانمان از جمله آمریکا به طور منظم و سازمان یافته در حال تخریب نقطه نظرات مسئولان کشورها و پارلمان‌ها به کشورمان هستند بسیار ضروری است که ما از این ظرفیت‌ها در جهت حفظ منافع ملی خود استفاده کنیم .
  • ‌بخش پارلمانی به عنوان ظرفیت در نظام جمهوری اسلامی ایران زنجیره سیاست خارجی را تکمیل می کند و دیپلماسی پارلمانی یکی از حلقه‌های مهم این زنجیره است و نه تنها با سیاست های دولت و وزارت خارجه فرقی ندارد؛ بلکه مکمل کار مسئولان در عرصه سیاست خارجی است. 
کد خبر 48780

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۴:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۰
    0 0
    وکیل الدوله ها از موفقیت های لاریجانی در سیاست خارجی بشدت نگران شده اند به همین دلیل شروع به فضاسازی وتخریب و واکنشهای منفی کرده اند . لاریجانی در سفرهای خارجی مانند یک دیپلمات تمام عیار با متانت و سنگینی خاص توجه سیاستمداران خارجی را به خود جلب کرده که این نشانه هوش بالا واستعداد وی است بنابراین در مقام مقایسه افراطیون برنمی تابند چون حرفی برای گفتن ندارند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین