به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی استانداری ، " قاسم سليماني دشتكي" در آيين تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه فرهنگيان استان افزود: ضعف آينده نگري در برنامه ريزي ها، طرح ها و مصوبات اجرايي از مشكلات ناشي از فقدان سند آمايش در استان است كه با تدوين اين سند؛ اين گونه معضلات كاهش مي يابد.
به گفته وي،تدوين سند آمايش نقش مهم و موثري در توسعه استان دارد و با تدوين اين سند فرابخشي توسعه همه جانبه استان رقم ميخورد.
وي گفت: به دليل نبود سند آمايش، سال ها بر روي اولويت توسعه استان در زمينه دامپروري، آب وكشاورزي، صنعت و گردشگري اختلاف نظر بوده و در دوسال گذشته در زمينه توسعه زيرساخت ها براي خروج از استان از بن بست، سرمايه گذاري شده كه هركدام از اين طرح ها به دليل نداشتن سند آمايش و همچنين مطالعات پژوهشي قوي، به توسعه پايدار استان منجر نشده است.
سليماني دشتكي افزود: توجه به مقوله پژوهش و تحقيق بايد از سنين كودكي و در خانواده ها فرهنگ سازي شود.
وي اظهار داشت: بايد فرصت تحقيقات براي فرهنگيان نيز مانند اساتيد دانشگاه فراهم شود.
سيلماني تنها ۲۰درصد پايان نامه هاي دانشجويي را كاربردي دانست و از اين وضعيت انتقاد كرد و افزود: پايان نامه هاي دانشجويي و طرح هاي پژوهشي بايد به سمت موضوعات علمي و كاربردي سوق يابد.
وي گفت: دراستان بيش از ۵۰ هزار فارغ التحصيل دانشگاهي داريم كه بيشتر پايان نامه هاي آنان در كتابخانه ها قرار گرفته و جنبه كاربردي ندارند.
سليماني اظهار داشت: بايد در استان ديدگاه پژوهشي به يك رفتار تبديل شود و پايان نامه ها جنبه كاربردي يافته و براساس نيازهاي استان و كشور انجام شود.
درآيين تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه فرهنگيان استان از اساتيد و دانشجويان معلمان پژوهشگر استان تجليل شدند.
استاندار چهارمحال وبختیاری با بیان اینکه سند آمایش سرزمین برای استان وجود ندارد، شتاب بخشی به تهیه و تدوین این سند را مورد تاکید قرار داد.
کد خبر 489097
نظر شما