عطیه بهره بر/ خبر آنلاین: علیرضا رزم حسینی افزود: مجموعه صنعت و معدن باید با نبض اقتصادی و صنعتی جامعه به گونه ای هماهنگ باشد که مشکلات موجود درمان شود.رونق در حوزه های صنعتی را سال آینده در دوران پساتحریم شاهد خواهیم بود.
استاندار کرمان در ادامه به بررسی مشکلات کارخانه های راکد این استان تاکید کرد و گفت: راهکارهای رفع مشکلات واحدهای صنعتی راکد باید مشخص شود و در صورتی که امکان راه اندازی مجدد آنها وجود نداشته باشد باید بتوان از ظرفیت ها و سرمایه های موجود آن برای ایجاد صنایع جدید استفاده کرد.
رزمحسینی بیان کرد: باید به صورت دقیق وضعیت 453 واحد تولید راکد در صنعت و معدن استان مشخص شود، واحدهای نیمهفعال و غیرفعال وارد عمل و همچنین واحدهای فعالی که مجوز تاسیس دارند شناسایی شوند.
وی بر تشکیل کلینیک درمانی بخش صنعت در استان کرمان تاکید کرد و گفت: در این کلینیک ها باید ضمن شناسایی درد، راه های درمان را نیز تدوین و اجرایی کنیم.
رزم حسینی بر شناسایی واحدهای راکد دارای بازار فروش محصولات نیز تاکید کرد و ادامه داد: در این راستا باید در قالب تسهیلات بانکی به این واحدها کمک کنیم تا فعال شوند و بتوانند بدهی های بانکی خود را تسویه کنند زیرا با تعطیل بودن این واحدها، سودی حاصل نمی شود.
استاندار کرمان با تاکید بر لزوم تحقق مدیریت پروژه آنلاین در استان کرمان، گفت: پروژه های این استان باید براساس زمان بندی مشخص به صورت مرتب رصد شوند.
وی سپس با بیان اینکه صنایعی که نوآوری ندارند عمدتا ورشکسته میشوند یادآور شد: 40 درصد تحصیلکردههای ما بیکار هستند.مدیریت آینده بر عهده جوانان است بنابراین باید از هم اکنون از جوانان تحصیلکرده در قسمتهای مختلف استفاده کنیم و نحوه مدیریت و زمانبندی و... را با آنها تمرین کنیم.
رزم حسینی اظهار کرد: باید به گونه ای ساماندهی کنیم که در کنار صنایع موجود، زمینه جذب سرمایه گذاری های جدید فراهم شود و در کنار آن روند جذب سرمایه گذاری تسهیل شده و بروکراسی ها برداشته شود.
استاندار کرمان گفت: باید در شکار سرمایه گذار ماموریتی را برای خود تعیین کنیم و با آنها ارتباط سازنده ای داشته باشیم. اگر بخواهیم بر اساس روندهای قبل اقدام کنیم به موفقیت جدیدی نخواهیم رسید و باید روش های نوین و خلاقانه را اجرایی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مزیت های استان کرمان باید هر چه بیشتر معرفی شوند، گفت: کارآفرینان به عنوان مجاهدان اقتصادی باید بتوانند در حوزه توسعه اقتصادی نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
استاندار کرمان گفت: باید کریدور جدیدی ایجاد شود که هر کس به کرمان می آید بتواند برای سرمایه گذاری در این استان بدون هیچ مشکلی اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه کارهای خوبی طی دو سال اخیر در استان کرمان انجام شده، گفت: رتبه های خوبی نیز کسب شده اما باید بیشتر کار کنیم زیرا فرصت خدمت کوتاه است.
*290 کارخانه جدید در استان کرمان راه اندازی شده است
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کرمان گفت: 290 کارخانه طی دو سال اخیر با سرمایه گذاری 10 هزار میلیارد ریال در این استان راه اندازی شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کرمان در این جلسه افزود: بیش از 35 درصد از واحدهای صنعتی این استان در آذرماه سال 92 تعطیل و 450 واحد صنعتی نیز راکد بودند.
محمود سلطانی زاده بیان کرد: بر اساس نظر اقتصاددانان و کسانی که در امر صنعت کار میکنند، صنعت کشور و به تبع آن صنعت استان کرمان بر پایه چهار اصل وام ارزان، ارز ارزانتر، انرژی مجانی و وارداتی که بسیار ارزانتر از داخلی بوده شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: حذف این چهار اصل از صنعت کشور یکی از علل اصلی رکود و توقف در واحدهای صنعتی بود زیرا قیمت تمام شده افزایش یافت و واحدهای صنعتی توانایی رقابت نداشتند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کرمان گفت: در طول این دو سال توانستیم یک کار بسیار بزرگ در حوزه صنعت انجام دهیم و آن هم یکهزار و 540 واحد صنعتی تعطیل، غیرفعال، فعال و فعال کم را بازدید و همه مسائل و مشکلات آنها را دستهبندی کنیم.
سلطانی زاده اظهار داشت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در دو سال گذشته در رتبه 28 کشوری بوده که در سال گذشته به ردیف 25 کشوری رسیده و در شش ماه سال جاری نیز جز هفت استان برتر کشور بوده است. این امر بر اساس اسناد بالادستی در استان کرمان اجرا و محقق شده است.
وی ادامه داد: بخش معدن در سال های گذشته مانند یک دکان خاک فروشی بود که با مکانیزم های انجام شده طی سال گذشته تاکنون بیش از پنج هزار محدوده باطله آزاد شد و از ابتدای دی ماه ثبت محدوده ها به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کرمان گفت: در 10 سال گذشته کل مزایده های صنعت، معدن و تجارت استان کرمان 45 مورد بوده این در حالی است که در کمتر از یکسال گذشته بیش از یک هزار مزایده انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 40 درصد حقوق دولتی کشور از سوی استان کرمان تامین می شود، ادامه داد: هم اکنون بیش از 200 میلیون تن از ذخایر سنگ آهن موجود در استان کرمان به بخش خصوصی واگذار شده است.
سلطانی زاده به وجود 70 هزار واحد صنفی با 300 اتحادیه در کرمان اشاره کرد و گفت: ساماندهی این واحدها و اتحادیه ها کار بسیار سختی بود اما در حال حاضر توانسته ایم 9 اتاق اصناف را در این استان راه اندازی کنیم.
وی افزود: سال 93 در بخش تجارت خارجی سال طلایی برای کرمان بود و صادرات این بخش از 1.2 درصد افزایش یافت که این امر یک رکورد در بخش صادرات این استان است.

استاندار کرمان روز یکشنبه در بازدید از اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه قطعاً در دوران پساتحریم شاهد رونق خواهیم بود گفت: حوزه صنعت برای استان کرمان حیاتی است به دلیل اینکه افزایش سرانه رفاه مردم را درپی دارد.
کد خبر 490739
نظر شما