فرجالله خبیر، امروز در نشست خبری با توجه به روند ثبت نام کاندیدای اتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از ماهها قبل تمهیدات لازم برای برگزاری این دو دوره انتخاباتی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در خرداد ماه امسال با توجه به دستور وزیر و طبق ماده 29 انتخابات اسلامی به کاندیدا فرصت داده شد که به صورت مستند و با ارائه درخواست کتبی و نیز اخذ موافقت از دستگاه مربوطه استعفای خود را جهت شرکت در این دوره از انتخابات مجلس ارائه دهند.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان با بیان اینکه آموزشهای لازم به نیروهای اجرایی انتخابات داده شده، بیان کرد: با هدف آماده ساختن اعضای هیئت اجرایی انتخابات استان خوزستان همایشی با حضور برخی از اعضای ستاد انتخابات استانهایی از جمله کهگلویه و بویر احمد برگزار شد.
وی گفت: نسبت به تعداد شعب ثبت اخذ رأی و تجهیزات لازم برای برگزاری انتخابات برآورد مقدماتی انجام شده ولی این آمار قطعی نیست.
خبیر درباره تعداد شعب اخذ رأی عنوان کرد: برآورد کنونی در 27 شهرستان و 40 بخشی که انتخابات در آن انجام میشود مبنی بر پیشبینی وجود 2950 شعب اخذ رأی در سطح استان خوزستان است.
وی افزود: عوامل اجرایی انتخابات در خوزستان بیش از 50 هزار نفر برآورد شده است. یکی از مشکلاتی که در شعب اخذ رأی داریم وجود سامانه الکترونیکی است که به دلیل مشکلات آنتندهی در برخی شهرستانها، کار را با مشکل مواجه میکند.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان بیان کرد: 2720 شعبه از شعب اخذ رأی ساماندهی شده و 230 شعبه دیگر با مشکل آنتندهی روبهرو هستند.
وی با بیان اینکه از 27 مرکز برگزاری انتخابات 14 مرکز اصلی و 13 مرکز فرعی شناخته شده، گفت: بررسی صلاحیت کاندیدا در مراکز اصلی انجام میشود.
خبیر با اشاره به اینکه همه هیئتهای اجرایی شهرستانهای خوزستان در زمینه انتخابات مجلس خبرگان رهبری تشکیل شدهاند، عنوان کرد: 8 نفر معتمد هیئت اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری با حضور هیئت های نظارت شهرستانهای خوزستان انتخاب شد.
وی افزود: فردا همه هیئتهای اجرایی 27 مرکز انتخاباتی استان وارد سامانه خواهد شد.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان با بیان اینکه از خرداد ماه امسال ستاد انتخابات در استانداری شکل گرفت، بیان کرد: متناظر با وزارت کشور 6 کمیته با عناوین پشتیبانی، امنیتی، استعلامات، فناوری، اطلاعرسانی و حقوقی در ستاد انتخابات خوزستان تشکیل شد.
وی گفت: تاکنون 17 جلسه در ستاد انتخابات تشکیل شده که 86 فقره مصوبه داشته است. کمیتهها نیز به تناسب جلساتی برگزار کردند و آمادگیهای لازم را کسب کردهاند.
خبیر با بیان اینکه 67 هیئت اجرایی در 27 شهرستان و 40 بخش مستقل استان خوزستان تشکیل شده، عنوان کرد: تا آخر وقت روز گذشته 128 نفر برای شرکت در مجلس شورای اسلامی ثبتنام کردند که مراحل ثبتنام 4 نفر در حال تکمیل است.
وی با اشاره به اینکه 12 نفر برای مجلس خبرگان رهبری ثبتنام کردهاند، گفت: تعداد واجدین شرایط رأی در خوزستان بدون احتساب رأی اولیها به 3340 نفر میرسد.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان بیان کرد: در حوزههای انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.
وی درباره تعداد تشکلها و شناسنامهدارها افزود: طبق آخرین آمار 35 گروه ثبت شده در استانداری خوزستان داریم که برای انجام فعالیتهایشان مجوز دریافت کردهاند.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان بیان کرد: بیشترین ثبتنام کاندیدای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه اهواز و کمترین ثبتنام در شادگان با یک نفر بوده است.
وی با بیان اینکه هر نوع فعالیت انتخاباتی در خارج از زمان معین میتواند در تأیید صلاحیت کاندیدا موثر باشد، گفت: کاندیدا برای تبلیغات بیرونی و مجازی درغیر از زمان مطرح شده مجاز نبوده و گروههایی برای رصد فضاهای مجازی تشکیل شده که در صورت مشاهده تخلف از سمت کاندیدا به گروه نظارت ستاد انتخابات استان اعلام میشود.
خبیر با بیان اینکه صلاحیت کاندیدای مجلس با تشخیص مراجع 4گانه قوه قضائیه، اطلاعات، ثبت احوال و نیروی انتظامی است، عنوان کرد: در تاریخ 27 بهمنماه اسامی کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط فرمانداریها اعلام میشود.
وی افزود: ستادی با عنوان پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در تمام شهرستانهای خوزستان تشکیل شده که اگر فردی شائبهای نسبت به دخالت ارگانهای غیر مسئول در انتخابات داشتهباشد میتواند به این ستاد خبر داده تا پیگیری شود.
تسنیم نوشت : رئیس ستاد انتخابات خوزستان گفت: در حوزههای انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.
کد خبر 491150
نظر شما