به گزارش خبرآنلاین، شبکه خبری العربیه به نقل از روزنامه شرق الوسط مقاله ایی را منتشر کرد که در این مقاله با این پرشس که چگونه نیروى هوایى ایران به خود این اجازه را داد هواپیماى غیرنظامى قرقیزی را دربندر عباس مجبور به فرود کند و عبدالمالک ریگى را که یکى از سرنشینان این هواپیما بود، برباید؟ و آیا این یک هواپیماربایى آشکار نیست که طبق قوانین بین المللى مجازات دارد؟
در بخش دیگری از این مقاله نویسنده دستورالعملی برای قرقیزستان و سازمان ملل داده است و آورده، چگونه است که وزارت امور خارجه ایران سفیر قرقیزستان در تهران را فرامى خواند و به او هشدار مى دهد که چرا هواپیماى دولت متبوعش عبدالمالک ریگى را سوار کرده است؟ اما مگر نه آن که این قرقیزستان بوده است که باید سفیر ایران را فرامى خواند تا به او تهمت راهزنى هوایى دولت متبوعش را گوشزد کند ونیز باید به سازمان ملل متحد در همین رابطه شکایت مى برد؟
نویسنده مقاله در ادامه می نویسد، در کنکاش هایی که داشتیم مشخص شد بر خلاف اخبار منتشر شده، این نیروهاى رزمى ایرانى نبوده اند که خلبان را مجبور به فرود کنند، بلکه این خلبان بوده است که با میل و اراده ى خود و بدون اسکورت جنگنده ها فرود آمده است و منبع خبرى مورد دسترسى من این گونه حکایت مى کند که یک تیم اطلاعاتى- امنیتى ایران تحرکات ریگى را از پیش مد نظر داشته و پرواز او از کابل به دبى را دنبال کرده است، ریگى یک توقف ترانزیتى 2 ساعته در دبى داشته و سپس هواپیماى خطوط قرقیزستان را طبق برنامه پروازى آن سوار شده است که در همین پرواز ماموران امنیتى ایرانى - ظاهرا سه نفر- سرنشین هواپیما بوده اند.
این گزارش می افزاید، در نقطه اى از مسیر که قبلا توافق شده بود، یکى از عناصر امنیتى ایرانى خود را به مریضى و بدحالى مى زند و پس از آن که خلبان موضوع را با سایر مسافران در میان گذاشته از وجود پزشک در میان آنان جویا مى شود و کمک مى طلبد، عنصر امنیتى دیگر در نقش پزشک وارد صحنه مى شود و پس از معاینه اعلام خطر مى کند و از خلبان براى نجات بیمار تقاضاى فرود اضطرارى مى نماید. طبق قوانین بین المللى خلبان از فرودگاه بندر عباس اجازه فرود مى گیرد، زیرا این نقطه نزدیکترین مکان مناسب براى فرود بوده است. در باند فرودگاه ماموران امنیتى منتظر بودند و هواپیما را محاصره کرده، ریگى را دستگیر نمودند.
مقاله منتشر شده از شرق الوسط و العربیه در نهایت ایران را متهم به راهزنى هوایى و آدم ربایى شیک کردند و ماجرای دیگری را نیز دلیل ادعای خود ساختند که بر اساس یک جوان عرب اهوازی در یک روز در بیروت توسط نیروهای ایرانی ربوده شده و به سفارت ایران در لبنان منتقل شده و تاکنون هیچ کس از وی خبر ندارد.
نویسنده اشاره نمی کند که چطور هویت فردی را که مدعی شده در لبنان ربودند بدست آورده و مطلع شده وی از مخالفان دولت ایران بوده و همچنین چطور مطلع شده که نیروهای ایرانی آن را ربودند و به سفارت ایران در لبنان منتقل کردند.
نظر شما