مجتبی گلناری، با اشاره به رکود در صنعت چوب اظهار داشت: رونق در تولید و عرضه صنایع چوب به رونق در بازار ساختوساز مربوط است که با توجه به رکود ساختوساز صنعت چوب نیز از رونق افتاده است.
وی با اشاره به مشکلات صنعت چوب گفت: اکنون تعداد کارخانجات و تولیدکنندگان مواد اولیه زیاد است و از نظر کیفیت مواد اولیه در سطوح مختلف تقسیمبندی میشوند، علاوه بر این افرادی که در این صنف فعالیت دارند تعدادشان بسیار بالا رفته و به همین سبب از نظر کیفیت مواد مورد استفاده و قیمت، درگیریهای بسیاری با کارفرما صورت میگیرد که اتحادیه بهدنبال کاهش آنهاست.
مدیر اجرایی اتحادیه صنایع چوب اصفهان با بیان اینکه صادرات چوب بهشدت کاهش پیدا کرده است، گفت: تولید در بخش چوب مناسب است اما متأسفانه با توجه به واردات بیرویه در این صنعت تولیدات داخلی چندان مورد توجه قرار نمیگیرند.
وی افزود: اکنون از کشورهایی مانند ترکیه و چین بیشترین واردات صنایع چوب را داریم که خطر بزرگی برای تولیدات داخلی به شمار میروند، این تولیدات حتی شامل درهای پیشساخته، ضدسرقت و صفحات امدیاف میشود که تولیدات داخلی ما در این بخش با کیفیت خوبی روبهرو هستند.
گلناری با بیان اینکه واردات مصنوعات چوبی عامل افزایش رکود در این بخش و بیکاری تولیدکنندگان است، افزود: درحالی با افزایش بیرویه واردات روبهرو هستیم که قوانین خوبی برای حمایت از تولید داخلی وضع شده، اما متأسفانه تاکنون اجرایی نشدهاند.
وی با ابراز اینکه مشکلات تولیدکنندگان و رکود بازار داخلی فقط مختص به صنایع چوب نیست و کل صنعت کشور با آن روبهرو است، تصریح کرد: نفس تولیدات داخلی به شماره افتاده و برای بهبود وضعیت باید از سوی بانکها تسهیلات لازم در نظر گرفته شود تا فشار کمتری بهلحاظ پرداخت مالیات به تولیدکنندگان وارد شود.
مدیر اجرایی اتحادیه صنایع چوب اصفهان بهبود روند تولید داخلی را نیازمند حمایت قانونی دانست و خاطرنشان کرد: موارد قانونی خوبی برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی درنظر گرفته شده که با اجرای آنها بازار داخلی رونق میگیرد اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
نظر شما