کیم جونگ ایل رقمی بالغ بر چهار میلیارد دلار را در بانک‌های لوکزامبورگ مخفی کرده است

کره‌شمالی درگیر و دار پرونده هسته ای با فقر عجیب و غریبی هم دست و پنجه نرم می‌کند. تحریم‌های بی‌حد و حصر عملا سالهاست که این کشور را فلج کرده‌است. کره‌شمالی از تابستان گذشته تا‌کنون مذاکرات شش جانبه را ترک کرده است. تلاش های بین‌المللی برای بازگشت این کشور به پای میز مذاکره نیز بی‌نتیجه به پایان رسیده است .

در این میان بسیاری از تحلیل گران مسائل شبه‌جزیره کره اعتقاد دارند که سیاست‌های ایالات متحده در قبال کره‌شمالی عملا دولت سرسخت کیم جونگ ایل را هدف قرار نداده و تنها کره ای‌ها گرسنه‌تر از پیش شده‌اند. درست در روزهایی که کره‌شمالی به نوعی برای بازگشت به پای میز مذاکرات چراغ سبز نشان می دهد، روزنامه دیلی تلگراف آقای کیم جونگ ایل یا همان " رهبر عزیز کره‌شمالی " را رسوا می‌کند .

بنابر تازه‌ترین گزارش این روزنامه ، دارایی آقای کیم جونگ ایل در بانک‌های اروپایی رقمی بالغ بر 4 میلیارد دلار است . عراق و انچه بر سر صدام حسین آمد، دیکتاتور کره‌شمالی را نیز ترسانده است . کیم جونگ ایل که در کشورش خبرنگارهای خارجی حق عکس گرفتن ندارند و شهروندانش حتی برای سفر نیز باید مجوز بگیرند، دوست ندارد روزی مانند صدام حسین از چاله‌ای بیرون آورده شود و چراغ‌قوه‌ای بر صورتش رقاصی کند تا هویتش را افشا کند. آقای سرسخت چهار میلیارد دلار را ذخیره کرده‌است تا شاید روزی به کار آید . بر اساس گزارش دیلی تلگراف ،بخش اعظمی از این سرمایه در بانک‌های سوئیس نگهداری می‌شد. در نهایت وضع مقرراتی در خصوص پولشویی در سوئد ، کیم جونگ ایل را بر آن داشت تا این پول را از این بانک‌ها خارج کند و به بانک‌های لوکزامبورگ منتقل کند .
مقام‌های اطلاعاتی کره جنوبی ادعا می‌کنند که این پول سود فروش تکنولوژی‌های هسته‌ای و موشکی کره شمالی، خرید و فروش مواد مخدر، ‌تقلب‌های بیمه‌ای،‌ استفاده از کارگران اجباری و جعل ارز خارجی است.

کن کاتو، مدیر حقوق بشر در آسیا معتقد است که در جایی از این جهان بانکدارانی هستند که از مخفی کردن و مدیریت حساب‌های مخفی کیم جونگ ایل پول زیادی به دست می آورند و در همین حال تقریبا 9 میلیون تن از مردم کره شمالی از کمبود غذا رنج می‌برند.

کن کاتو در این خصوص افزود : معتقدم این حساب‌های بانکی مخفی هم اکنون در لوکزامبورگ هستند یا اخیرا از لوکزامبورگ به بهشت‌های مالیاتی دیگری منتقل شده‌اند.

یک سخنگوی دولت لوکزامبورگ پس از انتشار این خبر اعلام کرد که این دولت وظیفه دارد درباره تمام انتقال‌های مالی مرتبط با کره شمالی تحقیق کند: مشکل اینجاست که روی این پول‌ها نوشته نشده که متعلق به کره شمالی هستند آنها سعی دارند که این پول‌ها را مخفی کنند و سعی می‌کنند که هر گونه ارتباط ممکن با این پول‌ها را از بین ببرند.

پیتر لیلی، نویسنده کتاب "معامله کثیف: حقیقت ناگفته" درباره پول شویی جهانی، جرایم و تروریسم بین المللی، لوکزامبورگ را یکی از استعدادهای ناشناخته بانکداری معرفی می‌کند. او در این خصوص می‌گوید: اسناد و مدارکی وجود دارد که معمر قذافی، رهبر لیبی و صدام، از بانک‌های لوکزامبورگ استفاده می‌کردند.

یک مقام اطلاعاتی کره جنوبی که خواست نامش فاش نشود در این خصوص می‌گوید: اگر مردم کره شمالی بدانند که با وجود این پول، آنها در سختی زندگی می‌کنند ،نفس دولت کمونیستی کیم جونگ ایل به شماره خواهد افتاد .کیم جونگ ایل 68 ساله به رغم سلطه خود بر قدرت از زمان رسیدن به رهبری کره شمالی پس از مرگ پدرش در سال 1994 تمهیداتی را اتخاذ کرده که در صورت یک حمله نظامی از سوی یک قدرت خارجی به کره شمالی از این کشور فرار کند و محتمل ترین مقصد وی چین خواهد بود. 

کد خبر 49769

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین