معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش از پیگیری دلایل وقوع خودکشی در بین دانش آموزان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتشار خبر خودکشی یک نوجوان دبیرستانی آن هم در محیط مدرسه هولناک و ناراحت کننده بود. این مورد در حالی اتفاق افتاد که در سال جاری در استان های مختلف کشور شاهد این گونه اتفاقات بودیم و این مورد خودکشی، سیزدهمین خودکشی دانش آموز بود.

جدول خودکشی دانش آموزان

این خبر را پاپايي، معاون رسانه اي وزارت آموزش و پرورش هم تایید کرد و گفت که این دانش آموز محمد پارسا یلی نژاد نام داشت و در کلاس دوم متوسطه درس می خواند.

او گفت که مراجع قضایی و انتظامی در حال بررسی علت هستند و ظاهرا اختلافات خانوادگی دلیل این اتفاق هولناک بوده است.

در همین رابطه مهندس زرافشان، معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش به خبرآنلاین گفت: موضوع خودکشی نوجوانان از چند وقت قبل که دانش آموز پایه ششم لرستان خودکشی کرد در وزارتخانه مورد پیگیری است.

او ادامه داد: دفتری در وزارت آموزش و پرورش مسئول پیگیری این کار است که دفتر آسیب های اجتماعی نام دارد. در این دفتر این نوع موارد بررسی می شوند و دلایل و انگیزه ها از طریق مصاحبه با همکلاسی ها، خانواده و اطرافیان فرد قربانی مشخص می شود.

زرافشان گفت: این اقدام از آن جهت اهمیت دارد که وقتی دلایل روشن شوند، می توانیم از موارد بعدی جلوگیری کنیم و تدابیری را اتخاذ کنیم.

معاون متوسطه وزارت بهداشت گفت: این بحث در شورای معاونین وزارتخانه به طور جدی مطرح شده و دفتر آسیب های اجتماعی پیگیرانه این موضوع را دنبال می کند.

او در مورد انگیزه های خودکشی دانش آموزان به خبرآنلاین گفت: در بررسی های انجام شده به جز یک مورد انگیزه ها هیچ ارتباطی به مسائل آموزش و پرورش نداشت و در محیط مدرسه هم اتفاق نیفتاد و بیشتر خانوادگی بود. در آن یک مورد هم چون والدین دانش آموز متارکه کرده بودند و او نتوانسته بود رضایت خانواده اش را فراهم کند اقدام به خودکشی کرده بود و دلیل و انگیزه خودش را در یادداشتی به جا گذاشته بود.

زرافشان تاکید کرد: با توجه به این که در اکثر این موارد دانش آموزان، دانش اموزان خوبی بوده اند و مشکلی با مدرسه نداشتند، نمی توان علت خودکشی را به آموزش و پرورش نسبت داد.

او در پایان با تاکید بر این که این موضوع در وزارتخانه در حال پیگیری است گفت: از رسانه ها می خواهیم از دامن زدن به این گونه اخبار آن هم با الفاظ خودکشی دانش آموز جلوگیری کنند تا این مسئله باعث الگوبرداری نشود. اوردن لفظ دانش اموز این ذهنیت را ایجاد می کند که مسئله خودکشی مرتبط با اموزش و پرورش یا تکالیف درسی بوده در حالی که در اکثر این موارد، اینگونه نبوده است.

 304 42

 

کد خبر 502386

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
    2 1
    تیترتون مشکل داره سیزدهمین خودکشی یک دانش آموز؟؟؟
  • بی نام IR ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
    8 0
    چه جالبه در تمام اين حوادث آموزش و پرورش فقط فكر انداختن توپ خارج از مدرسه است وگرنه هيچ واكنشي نشون نميداد اگه كمي به فكر مسائل پرورشي نوجوانها باشيد اين مسائل حتي اگه به آموزش و پرورش مربوط نباشه حل خواهد شد . گرچه به شخصه اعتقاد دارم ذهن بچه ها را بيش از حد داريد با عناوين واهي و غيرلازم پر مي كنيد و خانواده ها هم در چرخه چشم و هم چشمي دارن بچه ها رو له مي كنند .
  • بی نام IR ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
    9 0
    فقط به فکر تبریه کردن خودتون نباشید . اسم وزارتخانه چیه ؟ وزارت آموزش و پرورش . شما علاوه بر مسوولیت آموزش . مسوول پرورش هم هستید . نه اینکه چون موضوع به خانواده بر می گرده پس به شما مربوط نیست . شما وظیفه دارید با دانش آموز نزدیک باشید تا اگر هم مشکلی هست به قول شما در خانواده شما پیگیری کنید و کمک کنید .
  • بی نام A1 ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
    5 0
    "با توجه به این که در اکثر این موارد دانش آموزان، دانش اموزان خوبی بوده اند و مشکلی با مدرسه نداشتند." وضعیت تحصیلی مربوط به آموزش هست و خودکشی مربوط به پرورش. مسوولین آسیب های اجتماعی در ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها نگاهی در حد مکتب خانه به مدارس دارند و بعید است در کوتاه مدت تغییر معنی داری در آمار رو به افزایش خودکشی دانش آموزها دیده بشه.
  • بی نام A1 ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
    1 12
    عاقبت بی محلی ب معیشت و منزلت معلم و ...
  • مرضیه A1 ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۴
    11 0
    گریه ام گرفته. آخه چرا؟ پس این همه مشاور و مربی پرورشی چیکار می کنن تو مدرسه. برای چی حقوق میگیرن؟
  • لیلا A1 ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    0 0
    پارسا از بین ما رفت و هزار غم و افسوس ... و الان تنها کاری که میشه کرد جلوگیری از تکرار اتفاقات مشابه است که باید با شفاف سازی از طرف همه کسانی که با این مساله ارتباط داشتند صورت گیرد که دریغ از سر سوزنی حس مسوولیت قطعا نمرات بالای دانش آموز نشان از بیگناه بودن آموزش و پرورش ندارد متاسفانه رقابت بین مدارس خصوصا مدارس غیر انتفاعی و فشاری که از طرف مدارس و خانواده ها به دانش آموزان وارد میشود میتواند منجر به نمرات بالا وصد البته روح و روانی ویران شود بیشتر مدارس ایران از نظر روش تدریس و خصوصا نوع برخورد با دانش آموزان فاقد هر گونه استاندارد لازم و پر از بی اعتمادی و عدم صمیمیت بین اولیا و دانش آموزان است و اگر فکری به حال این مشکلات نشود باز هم شاهد چنین فاجعه هایی خواهیم بود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین