صدای اقتصاد گزارش داد: بانک مرکزی با تشکیل کارگروهی کاهش کاهش مالیات بر ارزش افزوده مصنوعات طلا، نقره و پلاتین را بررسی و پیشنهاد داده است.

رضا شورگشتی مدیر نشر اسکناس و خزانه بانک مرکزی در جلسه کمیته ماده 76 با بیان اینکه پیشنهاد کاهش مالیات بر ارزش افزوده مصنوعات طلا، نقره و پلاتین از طرف بانک مرکزی مطرح شده است، گفت: در این سازمان کارگروهی کارشناسی تشکیل شده است و پس از بررسی موضوع، در این زمینه تصمیم نهایی را اعلام می‌کند.

وی با بیان اینکه تکنولوژی پایین و تولید با حجم کم از مشکلات حوزه مصنوعات طلا، نقره و پلاتین است، گفت: تکنولوژی و تولید این محصولات آنقدر پایین است که تقاضاهای بسیار محدودی برای صادرات این محصولات از طرف تولیدکنندگان وجود داشته است.

عبادالله محمد ولی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و نقره نیز با اشاره به گردش 250 تا 300 تنی طلا و جواهر داخل کشور، گفت: بالغ بر 70 هزار واحد صنفی در بخش توزیع و 10 هزار واحد تولیدی طلا و جواهر به صورت خرد و بزرگ در کشور فعال هستند. گردش اقتصادی این محصول در دنیا 1200 میلیارد دلار بوده که سهم ایران از آن صفر است

وی با بیان این مطلب که تنها یک دهم ظرفیت صنعت طلای ایران مورد بهره برداری قرار گرفته است، افزود: طلا و جواهر در ایران صد درصد وارداتی است. بخش تولید در ایران توان و ظرفیت مناسبی دارد، ولی به حمایت های بیشتر نیاز داشته و حذف یا اصلاح قوانین مزاحم و زائد را می طلبد.

«امین زاده» نماینده قوه مجریه در کمیته ماده 76 که درعین حال ریاست این کمیته را برعهده دارد، تصریح کرد: این اتحادیه باید قوانین مربوط به حوزه خود را شناسایی و هر آنچه به اصلاح و با حذف نیاز دارد را به کمیته اعلام کند. دستگاه های تصمیم گیر در این بخش نیز باید طبق قانون از نظرات مشورتی اتحادیه های مربوط به صنعت طلا کمک بگیرند. در این بین آیین نامه های موجود در صنعت طلا مصوبات شورای پول و اعتبار بوده و بانک مرکزی تنها اجرای آنها را برعهده دارد.

در نهایت مقرر شد موضوع کاهش مالیات بر ارزش افزوده صنعت طلا از طریق کارگروهی با اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و نقره و سنگ های قیمتی ایران بررسی شود.

همچنین پیشنهاد شد یک مجموعه اقتصادی در اتحادیه شکل بگیرد تا کارگاه های کوچک نیز برای تامین ماده اولیه خود بتوانند از ورود موقت استفاده کرده و از طرفی با استفاده از مشاور حقوقی مابه التفاوت ارزش افزوده پرداختی را دریافت کنند، چرا که طبق قانون سازمان امور مالیاتی موظف است ظرف یک ماه نسبت به پرداخت این وجه اقدام کند.

22339

 

کد خبر 503653

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کریمیان IR ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۶
    13 0
    مالیات ارزش افزوده پول صددرصدزورهمراه باستم حکومتی میباشدکه گریبانگیرمردم شده وهیچکس ازپرداختش راضی نیست چون این مالیات ازحقوق پرداختی به ملت یکباردریافت میشه اونوقت اگه بخواهی یک شب به خانواده ات شام بدهی پرداخت ارزش افزوده کام پرداخت کنندگان راتلخ میکندضمن اینکه ارزش افزوده بیشتربه جیب کسبه میرودتادولت..
  • بی نام A1 ۱۸:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۶
    13 4
    خوب این پول مالیات بر ارزش افزوده که تو جیب دولت نمی ره. حالا اگه تو جیب دولت بره که مشکلی نیست. از هر یک هزار معامله هم یکی به دولت بدبخت نمی رسه فقط از مشتری می گیرند و میره تو جیب طلا فروش خلاصه یه فکری بر دارید. .
  • بی نام IR ۲۰:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۶
    12 2
    با این وضع اگر تونستید از یک طلافروشی یک فاکتور مورد تایید دارایی بگیرید
  • کارشناس ارشد اقتصاد. IR ۰۷:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
    3 1
    مشکل اساسی این نظام عدم وجود تریبون های موثر برای ابراز نظرات کارشناسی ومنعکس کردن نظرات دراین رسانه ها بیشتر جنبه تفنن دارد .هیچ مسئولی گوشش بدهکار نیست .در این که مالیات بر مصرف نه برارزش افزوده امری ضروی است شکی نیست.اما نخست زیرساخت انتقال ان مستقیما" به حساب دولت می بایست ایجادمی شد.دریافت حتی یک دقیقه باتاخیرتوسط دولت ازصاحبان مشاغل سرجمع درکشور می تواند میلیارد ها تومان رانت وسود ودرامد مضاعف برای صاحبان مشاغل ودریافت کنندگان واسطه ان ایجاد نماید .در سایر کشورهای پیشرفته به صورت انلاین به حاسب ادارات مالیاتی واریز می شود.اما در کشور ما نخست به حساب مشاغل پس از چند ماه پس از ابراز مشاغل بررسی ودرصورت عدم فرار مالیاتی قسمتی از ان به حساب دولت واریز می شودرویه فعلی ناکارامد است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین