به گزارش ایرنا، مدیر امور عشایر استان اصفهان گفت: عشایر استان اصفهان حدود 25 درصد از گوشت قرمز در این منطقه را به میزان هشت تا 10 هزار تن در سال تولید و روانه بازار مصرف می کنند.

علی اکبر نجفی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود : 75 درصد اقتصاد عشایری مبتنی بر دامداری، 20درصد کشاورزی و پنج درصد صنایع دستی است.

وی ادامه داد: در سال جاری طرح هایی شامل 900 متر مکعب استخر برای ذخیره سازی آب؛ هشت هزار و 500 متر شبکه برق هوایی، یک کیلومتر خط انتقال آب با لوله، 17 کیلومتر جاده سازی برای عشایر و 100 متر مرمت و بازسازی قنوات در حوزه عشایری اجرا شد.

مدیر کل امور عشایر استان اصفهان افزود: ایجاد 40 باب حمام با انرژی برق و توزیع پکیج های خورشیدی برای تولید نور و گرما در مناطق عشایری از دیگر اقدامات اداره امور عشایر استان اصفهان بوده است که با همکاری برق منطقه ای انجام شد.

وی خاطر نشان کرد: عشایر استان 130 هزار تن محصولات باغی در سال تولید می کنند که مهمترین آن سیب سمیرم است.

در مناطق عشایر نشین استان اصفهان سه ایل قشقایی ، بختیاری و عرب جرقویه سکنی دارند.

این عشایرحدود پنج ماه از سال را درشهرستان های فریدونشهر ـ سمیرم ـ چادگان ـ دهاقان ـ شهرضا و جرقویه اصفهان استقرار دارند.

زندگی و معیشت عشایر از دامداری،کشاورزی وتولید انواع صنایع دستی تأمین می شود.

کد خبر 505714

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =