شرکت تولید نوشابه و غذاهای حاضری پپسی اعلام کرد که قند، چربی و نمک محصولاتش را کاهش میدهد.
ایندرا نویی، رئیس و مدیر عامل شرکت پپسی اعلام کرد:" اعتقاد ما به آینده سالمتر برای همه افراد و سیارهمان به معنای آینده موفقتر برای شرکت ماست."
از جمله طرحهای شرکت پپسی کاهش میانگین سدیم ( نمک ) به ازای هر وعده در برندهای غذایی جهانی اصلیاش در بازارهای مهم در حد 25 درصد تا سال 2015، کاهش چربیهای اشباع شده تا 15 درصد تا سال 2020 و کاهش میانگین قند اضافهشده به نوشابههایش تا 25 درصد تا سال 2020 است.
شرکت پپسی که خودش را دومین شرکت تولید کننده غذا و نوشابه در جهان میخواند، همچنین اعلام کرد:" تا سال 2012 فروش مستقیم نوشابههای گازدار با قند کامل را به مدارس ابتدایی و دبیرستانها در سراسر جهان متوقف خواهد کرد."
پپسی همچنین اعلام کرد برای افزایش دسترسی به آب پاک در کشورهای درحال توسعه، کاهش وزن وسائل بسته بندی و خروجی گازهای گلخانهای تلاش خواهد کرد.
این اقدامات پپسی در حالی انجام میشود که سیاستمداران و گروههای فعال خواستار برقراری به اصطلاح " مالیات چربی " بر صنعت نوشابههای گازدار هستند. استدلال این گروهها این است که نوشابههای شیرین مسئول اوج گیری میزان چاقی در آمریکا است.
نظر شما