به گزارش خبرآنلاین البرز؛ دانشجوی البرزی مقطع کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران موفق به ساخت سلول های خورشیدی پلیمری در حد آزمایشگاهی شده است که این اقدام برای اولین بار در دانشگاه آزاد به شمار می رود.
میثاق بهرامی، دانشجوی البرزی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران در خصوص این اقدام ارزشمند خود گفت: سلول های خورشیدی پلیمری نوعی سلول خورشیدی است که می تواند انرژی خورشیدی را به انرژی الکتریکی تبدیل کند. ا
وی در خصوص ویژگی این سلول های خورشیدی اضافه کرد: این نوع سلول خورشیدی مزایای مهمی نسبت به سلولهای خورشیدی مرسوم دارد که از میان آنها میتوان به انعطافپذیری، ساخت ارزان و سبک وزنی آن اشاره کرد.
بهرامی با بیان اینکه سلول خورشیدی پلیمری جایگزین خوبی برای منابع انرژی مرسوم به شمار میرود، اظهار داشت: دو چالش اصلی سلولهای خورشیدی پلیمری، بازدهی کم و پایداری پایین آنها است. یکی از روشهای بهبود عملکرد و پایداری این سلولها، استفاده از ساختار معکوس در آنها است.
وی یادآور شد: در این پروژه، دو سلول با ساختار نرمال و معکوس را ساختیم و پایداری آنها را با هم مقایسه کردیم و دریافتیم که سلول خورشیدی پلیمری معکوس نه تنها پایدارتر از سلول خورشیدی معمولی است، بلکه با افزایش ضریب پرشدگی و ولتاژ مدار باز، میتوان بازدهی آن را بیشتر از حالت نرمال افزایش داد. این بدان معناست که بازدهی این سلولهای خورشیدی پلیمری با گذشت زمان کاهش کمتری دارند و در واقع، طول عمر بالاتری دارند.

دانشجوی البرزی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز موفق به ساخت سلولهای خورشیدی پلیمری در حد آزمایشگاهی شد.
کد خبر 511163
نظر شما