به گزارش خبرآنلاین از تبریز، سعید نیکوخصلت، ظهر جمعه در آئین رونمایی دستگاه تقویت شوت ضمن تشریح عملکرد این دستگاه اظهار داشت: در ورزش فوتبال بازیکن برای کسب توانایی شوت های دقیق و سنگین باید از عضلات قوی پا بهره مند بوده و تمام عضلات درگیر در شوت زدن را تقویت کند.
این متخصص فیزیولوژی ورزشی با اشاره به اینکه امکان تقویت یکسان و هماهنگ عضلات پا برای ورزشکاران فراهم نیست افزود: دستگاه تقویت شوت با کارکرد یکسان و برابر در کمترین زمان ممکن عضلات پای فوتبالیست ها را بدون هیچگونه آسیب و زیان های رایج به بدن فراهم می کند.
وی با تاکید بر اینکه دستگاه تقویت شوت فوتبال مدتها مورد تست و آزمایش قرار گرفته است گفت: این دستگاه ماحصل 7 سال فعالیت تحقیقاتی در پارک فناوریهای آذربایجان شرقی با همکاری دانشگاه تبریز است.
نیکوخصلت، خاطرنشان کرد: در طی ماه ها آزمایش و تست بر روی ورزشکاران به این نتیجه رسیدیم که دستگاه حاضر در زمانی کوتاه عضلات را به شکل صحیحی تقویت می کند و مقاومت در مسیری به بدن اعمال می شود که در زمان مسابقه عضلات درگیر به کار می گیرند.
وی با یادآوری اینکه این دستگاه سیستم عصبی، تعادل، عضلات شکم و پا را بصورت ویژه و مختص شوت تقویت می کند، افزود: 5 دقیقه تمرین با این دستگاه عملکرد مناسب به ورزشکار می دهد و 3 ماه کار با این دستگاه تا 50 درصد، نسبت به کار با وزنه در باشگاههای بدنسازی برتری دارد.
نیکوخصلت تصریح کرد: وقتی در باشگاه وزنه می زنیم، این تلاش در زمین مسابقه منعکس نمی شود، اما وقتی به دستگاه شوت زن نیرو وارد می شود، بصورت ویژه اثر گذاری، میزان پیشرفت در طول زمان و بهترین شوت را از لحاظ برد می سنجد.
وی با تاکید بر اینکه علم جایی پیشرفت می کند که قابلیت سنجش و ارزیابی درست داشته باشد، گفت: اگر دستگاه تقویت شوت با سیستمهای سنجش دیجیتالی و هوشمند خود در ورزش حرفه ای به صورت عملی به کار گرفته شود، می تواند با ارائه قدرت ارزیابی صحیح به مربی در انتخاب صحیح و هدایت بازیکنان موثر واقع شود.
سعید نیکوخصلت، با بیان اینکه در طی تحقیقات هر نفر 30 هزار بار به این دستگاه ضربه زده است، گفت: دستگاه تقویت شوت ویژگی انگیزشی دارد و بدون هیچ آسیب و فشاری به بدن قدرت عضلات بازیکن را تقویت می کند.
وی با بیان اینکه در ساخت این دستگاه گروههای فنی، مهندسی و مکانیکی شامل 15 نفر همکاری و تلاش کرده اند، گفت: اقدامات بعد از این مهم است که بتوانیم این دستگاه را به بازار جهانی معرفی کرده و به کشورهای دیگر صادر کنیم چراکه در آلمان و ترکیه معرفی و بسیار مورد استقبال واقع شده است.
استاد دانشگاه تبریز، اظهار امیدواری کرد: همه دانشگاهها به سمتی بروند که بتوانیم فناوریهای خود را به ثروت تبدیل کرده و به دنیا معرفی کنیم.
گفتنی است در این مراسم، مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس، آیت اله هاشم هاشم زاده هریسی مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان، جمعی از اعضای شورای شهر تبریز، مدیران و بازیکنان قدیم و جدید باشگاه های ورزشی و دانشجویان رشته های تربیت بدنی حضور داشتند.
نظر شما