۰ نفر
۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲
سرپل ذهاب به کیش دیگری تبدیل می شود

شهردار سرپل ذهاب می گوید: آینده ای که برای سرپل ذهاب ترسیم کرده ایم چیزی شبیه کیش است و این ظرفیت را نیز دارد اما مشکل عمده ما نبود سرمایه گذار است.

رحمت اله جلیلیان: امروز اگر سفری به غرب استان کرمانشاه داشته باشیم به خوبی در میابیم که سرپل ذهاب از لحاظ مبلمان شهری و حوزه خدمات شهری یک سر و گردن از سایر شهرهای غربی استان بالاتر است.

سرپل ذهابی که سالهای سال مردمانش طعم و رنج آوارگی و جنگ زدگی را چشیده اند، امروز به شهری مبدل گشته که می توان آن را نگین شهرهای غربی استان نامید و این میسر نمی شد مگر به همت مسئولین این شهر لذا بر آن شدیم تا گفتگویی با شهردار سرپل ذهاب داشته و از اقدامات انجام شده و برنامه های آتی شهرداری برای این شهر بپرسیم.

علیرضا قطره ای شهردار سرپل ذهاب صحبت هایش را اینگونه آغاز می کند ((من زیاد اهل آمار و ارقام دادن نیستم، علاقه دارم مردم اقدامات را لمس کنند.))

وی با اشاره به اینکه در حوزه خدمات شهری باید بجای آمار و ارقام دادن به مردم خدمت عملی و ملموس کرد می گوید: به نظر بنده آرامش مردم زمانی بوجود می آید که از شهرداری کار عملی ببینند و آمار ارقام دادن ها نفعی به حال مردم ندارد.

قطره ای اضافه می کند: بازسازی ذهنیت مردم نسبت به شهرداری به عنوان یک اقدام نرم افزاری بصورت جدی در دستور کار شهرداری سرپل ذهاب قرار داشته تا در بخش درآمد زائی مشکل ما برطرف شود.

وی بیان می کند: در سال گذشته بودجه مقرر شهرداری سرپل ذهاب 4 میلیارد و 700 میلیون تومان بوده است که در پایان همان سال بالغ بر 11 میلیارد تومان بودجه هزینه شده و سه برابر بودجه مصوب را وصول کردیم.

قطره ای می گوید: اگر می بینیم شهرداریها به مشکل بر می خورند به دلیل عدم اعتماد مردم به آنها و در نتیجه عدم پرداخت عوارض و... است.

شهردار سرپل ذهاب با بیان اینکه سرانه پرداخت عوارض مردم سرپل ذهاب در سال گذشته به 400 هزار تومان رسیده است، ادامه می دهد: این رقم جزو بالاترین ارقام پرداخت است و تنها به دلیل جلب اعتماد مردم بدست آمده است.

وی بیان می کند: نارضایتی عمومی از شهرداری سرپل ذهاب وجود ندارد و اقداماتی را در دستور کار خود قرار دادیم که منطقی و عملی باشد.

قطره ای با اشاره به اینکه سرپل ذهاب پتانسیل های زیادی دارد از مشکلات حوزه شهری این شهر می گوید.

" یکی از مشکلات ما معابر عمومی بود که قریب 20 کیلومتر پیاده رو از جمله خیابان امام زاده احمد بن اسحاق (ع)، را درست کردیم و از لوکس ترین محصولات نیز استفاده کردیم."

شهردار سرپل ذهاب یکی از اقدامات این نهاد را مناسب سازی پیاده روها جهت معلولین و نابینایان عنوان می کند.

وی رفع مشکل آسفالت را یکی از دغدغه های شهرداری عنوان می کند و می گوید: هم اکنون بعد از 15 سال موفق شدیم تا تمامی کوچه ها و خیابانهای خاکی شهر را آسفالت و خیابانهای اصلی را نیز روکش آسفالت کنیم که حدود 17 کیلومتر است.

قطره ای نصب نرده های استیل در بلوار اصلی شهر را از دیگر اقدامات شهرداری عنوان می کند و  به مشکلات مربوط به حوزه سوخت گیری خودروها اشاره می کند.

"یکی از مشکلات اصلی شهر سرپل ذهاب جایگاه گاز CNG بود که آن را در اولویت قرار دادیم و طی 7 ماه یک جایگاه CNG دیگر را راه اندازی می کردیم."

قطره ای به یکی اقدامات شهرداری در حوزه ورزش اشاره می کند و می گوید: در شهر سرپل ذهاب استخر نیمه کاری داشتیم که با کمک افراد مختلف آن را پس از 4 ماه راه اندازی کردیم.

شهردار سرپل ذهاب از انتقال مشاغل مزاحم به خارج شهر می گوید: 28 هکتار زمین در خارج شهر برای این موضوع در نظر گرفتیم و فاز اول آن با 300 پلاک در حال راه اندازی است که هم اکنون بالغ بر 250 پلاک احداث شده است.

قطره ای ادامه می دهد: با توجه به اینکه منطقه سرپل ذهاب نزدیک به مرز است و از نظر آب و هوایی، گرم است احیا پارکها و فضای سبز را در دستور کار قرار دادیم و یک باغ زیتون در شهر سرپل ذهاب را بطور کامل احیا کردیم.

((ده هکتار دیگر زمین را در نظر قرار دادیم که باغ داخل آن را احیا کنیم.))

شهردار سرپل ذهاب با بیان اینکه شکل ورودی های شهر را سر و سامان داده ایم از یک ابتکار شهرداری خبر می دهد و بیان می کند: در تجاری ترین نقطه شهر سرپل ذهاب پناهگاهی مربوط به زمان جنگ وجود داشت که با برنامه ریزی و ارائه طرح آن را به مغازه های 14 متری تبدیل کرده ایم و 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی مشکل ترافیک را از معضلات سرپل ذهاب عنوان می کند و می گوید: طی همکاری با دبیر شورای عالی ترافیک استان اقدامات در این راستا را در دستور قرار داده ایم و حتی بین همکاران فنی شهرداری مسابقه ای را در همین زمینه برگزار کرده ایم.

قطره ای ادامه می دهد: آینده ای که برای سرپل ذهاب ترسیم کرده ایم چیزی شبیه کیش است و این ظرفیت را نیز دارد اما مشکل عمده ما نبود سرمایه گذار است.

شهردار سرپل ذهاب از پیگیری توریسم درمانی در سرپل ذهاب خبر می دهد و وجود سرمایه گذار را عامل مهم رسیدن به این هدف می داند.

قطره ای با اشاره به جاذبه های متعدد گردشگری در سرپل ذهاب می گوید: قدیمی ترین سنگ نوشته دنیا در سرپل ذهاب وجود دارد و بارها به میراث فرهنگی پیشنهاد داده ایم که این اثر را تحویل شهرداری دهید و حفظ و نگهداری را خود انجام دهید که میراث فرهنگی با آن موافق نیست.

وی احیا بازارچه های محلی را از اقدامات در دست اقدام شهرداری شرپل ذهاب عنوان می کند و می گوید: مردم باید به ما کمک کنند چون شهر خوب دست یافتنی نیست بلکه ساختنی است.

شهردار سرپل ذهاب اشاره هم به پسماند های شهری دارد و بیان می کند: مردم شهر سرپل ذهاب 10 برابر نرم معمولی زباله تولید می کنند و همین مسئله باعث بروز مشکلاتی برای ما شده است. متأسفانه شورای پول و اعتبار نیز با تحصیص اعتبار برای احداث کارخانه بازیافت زباله موافقت نمی کند.

وی ادامه می دهد: زباله های شهر سرپل ذهاب بصورت سنتی دفن می شود اما حجم تولید 80 تن زباله در روز حجم بسیار زیادی است.

شهردار سرپل ذهاب می گوید: به دلیل عدم رعایت عده ای از مغازه داران و انداختن زباله ها در کانالها منتهی به رودخانه، دو رودخانه شهر سرپل ذهاب در حال مردن است.

وی بیان می کند: سه نفر از معاونین وزیر در امور آب به سرپل ذهاب مسافرت کردند و ما از آنها درخواست کردیم تا حوزه رودخانه ها داخل شهر را ساماندهی کنند که قرار شد اداره امور آب طرح را ارائه کنند که تا امروز ارائه نشده است.

قطره ای در پایان بیان می کند: سرپل ذهاب در حال پوست اندازی است و حجم تغییرات در سطح این شهر به نسبت دومین شهر استان خوب است.

کد خبر 518026

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین