به گزارش خبرآنلاين، آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی در نشست هماندیشی برگزیدگان مرحله اول و نامزدهای مرحله دوم ائتلاف امید در انتخابات مجلس دهم که در محل کتابخانه ملی برگزار شد، اظهار کرد: خوشحالم که در جمع کسانی هستم که امید داریم تاریخساز انقلاب کشورمان شوند. ما تحولاتی پشت سر گذاشتیم که آخرین بخش آن از سال 84 شروع شد و به سال 92 ختم پیدا کرد. برخی از این تحولات منفی بودند و وضع کشور، انقلاب و اسلام را به سمت بدی بردند. اما مردم گام خوبی برداشتند و اگر گام مردم برداشته نمیشد در این انتخابات نتیجه خوبی بدست نمیآمد.
اهم سخنان وی به نقل از خبرگزاري ها از این قرار است:
** گام دومی که برداشته شد شرایط اجتماعی در جامعه به ویژه در میان سیاستمداران و فرهیختگان کشور ایجاد کرد که اگر در ادامه آن جدی باشیم و صبر و استقامت به خرج دهیم میتوانیم جریان انحرافی که به نظام ضربه زد را اصلاح کنیم. همچنین به تناسب زمان میتوانیم شرایط نو و بسیارارزشمندی را در تاریخ انقلاب ایجاد کنیم. شرط این موضوع جدی بودن ما است.
**شما کسانی که امروز اینجا هستید یا انتخاب شدهاید یا انتخاب خواهید شد، قرار است درموثرترین رکن انقلاب یعنی مجلس که به فرموده حضرت امام در راس نظام است، قرار بگیرید.
**رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ارتباط با اظهار نظر مقام معظم رهبری درباره انتخابات تصریح کرد: رهبری هم انتخابات را خوب توصیف کردند و نکات اصلی این انتخابات را در آرامش و صحت آن دانستند. من هم قبول دارم در شرایطی که بیم آن میرفت تا فتنه بزرگتری را شاهد باشیم انتخابات خوبی برگزار کردیم.
** آمریکایی که به برگزاری انتخابات در آرامش معروف است شب گذشته شاهد سخنرانی آقای ترامپ بود که با درگیری ایجاد شده سخنرانیاش را نیمه تمام گذاشت. در انتخاباتی که ما برگزار کردهایم آن چیزی که آمریکاییها و صهیونیستها میخواستند اتفاق نیفتاد و این اتفاق خوبی است.
** ما از حضور مردم و رشد سیاسی آنها فهمیدیم که دیگر مردم آمادگی حضور افکار حزبی و سر و کار داشتن با احزاب بزرگتر را دارند.
**مردم ما به لیستها رای دادند. وقتی به پای صندوق رفتند به 46 نفر از افراد یک یا دو لیست باید رای میدادند. این آمادگی مردم و انفجار فضای مجازی که تاثیرگذارتر از رسانههای اطلاعرسانی تصویری و مکتوب ما شده است بسیار خوب بود.
**جوانان ما امروز متخصص استفاده از فضای مجازی شدند.
**مجلسی که تشکیل میشود مجلسی با آرای یکنواخت نیست. بلکه تضارب آرا و اختلاف نظرها وجود خواهد داشت که بسیار مفید است.
** ما نمیخواهیم همه نظرهایی که از مجلس بیرون میآید مانند تولیدات یک کارخانه یک شکل به نظر بیاید. بلکه عقیده داریم اختلاف نظر هم باید باشد. اما در نظر خواهیم گرفت که ملاک نظر اکثریت است. باید تابع باشیم به نظر میرسد مجلسی خواهیم داشت که توانایی همدلی با دولت را دارد.
** زمانی که رئیسجمهور بودم و یا ریاست مجلس را بر عهده داشتم خودم هم فکر نمیکردم که مجلس باید هر چه دولت میگوید را قبول کند. بلکه نظرم آن بود که مجلس آزادانه باید حرف بزند و رای خودش را بدهد. اینگونه است که میتوانیم مجلسی ارزشمند داشته باشیم.
** بنده با تحقیقاتی که کردم به این نتیجه رسیدم که منظور خداوند از امت وسط ملتی معتدل است. الان ما هم میخواهیم مجلسی معتدل داشته باشیم تا در کنار دولتی معتدل بتواند کار واقعی برای مردمی همیشه در صحنه که کمبودها و سختیها را تحمل کرده است انجام دهد. مردم ما آخرین امتحانشان را در همین انتخاباتی که گذشت دادند.
**{با اشاره به شعار اعتدال فراگیر اصلاحطلبان و اعتدالیون انتخابات} شعارهای شما یعنی امید، آرامش و رونق اقتصادی شعاری بسیار خوب است. مفهوم این شعار قرآنی است. ما میتوانیم به آیههای 63 تا 76 سوره فرقان اشاره کنیم که خداوند بندگان خاص خودش را معرفی میکند. عبادالرحمن یکی از این ویژگیهاست. خداوند رحمان است و بندگانی که عبادالرحمن هستند را قبول میکند. این صفت به طور متفرقه بارها در قرآن تصریح شده است. این خط و مشیای است که خداوند برای انسانها پذیرفته است.
27219
نظر شما