سرهنگ «زهرایی» با اشاره به محصولات مزیت دار استان مانند زرشک ، زعفران و عناب تاکید کرد: برای جلوگیری از خام فروشی باید در زمینه فرآوری این محصولات برنامه ریزی کرد و استفاده از این ظرفیت ها را مد نظر قرار داد و کارگاه هایی برای فرآوری و بهره مندی از این محصولات ایجاد کرد.
وی با اشاره به نیمه تعطیل بودن و یا تعطیلی برخی کارگاه های تولیدی در شهرک صنعتی بیرجند گفت: از 293 کارگاه حدود 133 تا در شهرک صنعتی نیمه فعال است.
وی از برنامه های مدنظر سال جاری به راه اندازی هزار کارگاه کوچک کمک اشتغال اقتصاد مقاومتی در روستا ها اشاره کرد و افزود: برای تحقق این مقوله سال جاری بیش از 120 میلیارد تومان تسهیلات برای راه اندازی کارگاههای کوچک اختصاص یافت.
وی ایجاد و توسعه ارتباط بین کارگاه ها و فروشگاه های زنجیره ای مرتبط با دستگاههای دولتی را به عنوان بزرگترین مصرف کننده از دیگر برنامه ها برشمرد.
پکیج محصولات اقتصاد مقاومتی
وی با اشاره به وجود 100 کارگاه پرورش شترمرغ وتعداد زیادی کارگاه پرورش قارچ و... در استان بر حمایت از توان و ظرفیت واحدهای تولیدی استان تاکید کرد.
وی ادامه داد: برای مصرف تولیدات کارگاه های اقتصاد مقاومتی با دستگاه ها و نهادهای مردم پایه، دانشگاه ها و... رایزنی و جلساتی برگزار شد تا از پکیج محصولات اقتصاد مقاومتی استفاده شود. وی مثال زد:می توان با همکاری نیروهای نظامی و انتظامی یک میان وعده مانند قارچ و لوبیا تهیه کرد تا علاوه بر تامین کالری مورد نیاز از واحدهای تولیدی هم حمایت شود تا پرورش دهنده قارچ استان دغدغه فروش نداشته باشد. به گفته وی، سال گذشته ایجاد 900 کارگاه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی با اعتبار 120 میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفت.

خراسان نوشت،مسئول بسیج سازندگی استان با بیان این که حمایت از فرآوری محصولات مزیت دار استان در دستورکار بسیج سازندگی قرار گرفت گفت:با توجه به مشکلات پیش رو و نیمه فعال و یا تعطیل شدن برخی کارگاه های تولیدی در استان باید از ظرفیت و پتانسیل های موجود در منطقه حداکثر استفاده را کرد.
کد خبر 531194
نظر شما