لطفی پیشنهاد داد : باید الگوی مصرف برای مصارف استان تعریف شود و بر اساس الگوی مصرف که در کشور وجود دارد مصارف ها باید به این شکل اصلاح شود.

به گزارش خبرآنلاین از استان کهگیلویه و بویراحمد،مدیر عامل آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تغییرات اقلیمی و شرایط بارندگی مهمترین عامل کم آبی استان کهگیلویه و بویراحمد است.

علی لطفی در نشست حفاظت از منابع آب استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: طی سالیان اخیر کاهش بارندگی وجود داشته است و ما در زمینه آب رودخانه ها و آب روان به مشکل برخورد کردیم.

لطفی به تعداد چاههای استان اشاره کرد و گفت :۳۶۳۹ حلقه چاه در استان وجود دارد که از این تعداد ۲۴۷۱ حلقه چاه مجاز و تعداد ۱۱۶۸ حلقه چاه نیز غیر مجاز می باشد و عمده این چاههای مصارف کشاورزی دارند.

لطفی پیشنهاد داد : باید الگوی مصرف برای مصارف استان تعریف شود و بر اساس الگوی مصرف که در کشور وجود دارد مصارف ها باید به این شکل اصلاح شود.

مدیر عامل آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بحث اجرای نجات دانش آموزی آب به خوبی شکل انجام شد همچنین نصب کنتور هوشمند آب بر روی چاههای کشاورزی نیز با کمک مردم ۴۶۷ حلقه چاه مجهز به کنتور هوشمند شده اند .

لطفی با ابراز گلایه از سایر دستگاهها عنوان کرد: برای نصب برنامه های نرم افزاری نیاز به اعتبار نیست و در بحث اقتصاد مقاومتی خیلی از موارد را می توان لحاظ کرد و عملکرد آب منطقه ای در شهرستان بویراحمد ۱۴ حلقه چاه و ۴۷ حلقه در شهرستان بهمئی بوده است و آن هم به دلیل بحران آب در شهرستان بهمئی می باشد.

لطفی با بیان اینکه در برخی از نقاط استان اقدام به پر کردن چاه های غیرمجاز شد گفت: با همکاری فرمانداریها و نهادهای قضایی و اجرایی می توانیم به مقابله با این پدیده بپردازیم. وی در ادامه به بهره برداری بی رویه در دشت امامزاده جعفر گچساران اشاره کرد و گفت: بهره برداری بی رویه از منابع آب های زیر زمینی دشت امام زاده جعفر(ع) را به بحرانی ترین دشت استان تبدیل کرد.
وی مهمترین راه برون رفت دشت امام زاده جعفر(ع) را علاوه بر پر کردن چاههای غیر مجاز و نصب کنتر های هوشمند، الگوی اصلاح کشت عنوان کرد و گفت: در این راستا باید آب مصرفی را به ۱۴ میلیون متر مکعب کاهش دهیم.

کد خبر 534669

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار