کتابخانه جامع و تخصصی علوم قرآن و حدیث با 45 هزار جلد کتاب چاپی و خطی و 40 هزار نسخه کتاب دیجیتال روز چهارشنبه طی مراسمی در مشهد مورد بهره برداری قرار گرفت. به گزارش خبرآنلاین، تولیت آستان قدس رضوی در مراسم گشایش این کتابخانه با بیان اینکه کتابخانه علوم قرآن و حدیث می تواند نیاز روز حوزه های علمیه را برطرف سازد، گفت: در دنیای امروز که جنگ اصلی در مسائل فرهنگی است و تهاجم دشمن بر کشورهای اسلامی بویژه جمهوری اسلامی ایران به عنوان ام القرای اسلامی فزونی یافته در مسائل فکری و فرهنگی بسیار باید تفکر کرد.
آیت الله واعظ طبسی در ادامه طی بازدید از بخشهای مختلف کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی هم گفت: یک کتابخانه جامع و کامل کتابخانه ای است که دربرگیرنده تمامی علوم، سلایق سیاسی، اقتصادی، تفسیرها و تحلیلها درباره زندگی و هستی و همه دیدگاهها باشد.
طبسی افزود: در سرمایه گذاری فرهنگی هیچ اقدامی مفیدتر و پربارتر و ماندگارتر از تدوین و نگارش کتاب نیست بدان دلیل که کتاب به انسانها شخصیت می دهد و آنها را متحول می کند و با تکیه بر همین دیدگاه و نیز قدمت و قداست کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، امروز نباید کتابی در دنیا باشد مگر آنکه یک نسخه از آن در این کتابخانه موجود باشد.
وی خطاب به مسئولان کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی تصریح کرد: شما هیچ محدودیتی در زمینه خرید کتاب و عناوین جدید که رساننده پیام انقلاب و جایگاه رفیع آن به دنیا باشد، ندارید.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: نخستین مساله که در فرمان تاریخی امام راحل به اینجانب تاکید شده توجه به کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی است و بر این اساس در بحث صیانت و حفاظت از میراث فرهنگی و اسلامی کشور نگاه به کتاب باید چون نگاه به جواهر بی نظیر باشد. وی افزود: بر این اساس باید تمامی تجهیزات و دانش روز برای نگهداری از کتابهای این کتابخانه تهیه شود.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: آستان قدس رضوی باید در همه زمینه ها از غنای لازم برخوردار باشد تا این مرکز فکری و فرهنگی و کانون انتقال فرهنگ ارزشی اسلام و این سرمایه ملی و میراث فرهنگی کشور در جایگاه واقعی خود قرار گیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت فعالیتهای فرهنگی افزود: اگر کار فرهنگی درست و صحیح انجام شود می تواند در همه مسائل سیاسی، اجتماعی، امنیتی و ایجاد خصوصیات سالم اندیشی در مدیران ما تاثیرات بسیار داشته باشد. وی گفت: قدرت طلبیها، زیاده خواهیها، تصادمها، برخوردها و تضادهای موجود در فضای اجتماعی و سازمانهای اداری و محیطهای مسوولیت معلول ضعف فرهنگی در مسائل سیاسی است، در حالی که انسجام می تواند آحاد مردم را به آینده امیدبخش امیدوار کند.
بنابر گزارش آستان قدس رضوی، رییس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی هم در این مراسم گفت: این کتابخانه تخصصی تمامی ابراز لازم در زمینه منابع چاپی و دیجیتال، آرشیوی، اینترنت و نشریات را در اختیار دانش پژوهان قرار می دهد.
محمد هادی زاهدی افزود: جامعترین کتابخانه علوم قرآن و حدیث علاوه بر دارا بودن 45 هزار جلد کتاب چاپی و خطی و 40 هزار نسخه کتاب دیجیتال، تمامی نشریات دیجیتالی کشور و حدود 14 هزار ساعت فیلم و صوت را در اختیار دارد.
نظر شما