به گزارش خبرآنلاین ، سعيد اميدي در جلسه رسمي و علني اين هفته شوراي اسلامي شهر زنجان با تاکید بر اینکه امسال برای شورا و شهرداری سال ثمردهی برنامههای میان مدت تعریف شده به ویژه در بخش عمران است، بیان کرد: با توجه به محدودیت جدی منابع مالی موجود در شهرداری باید از طرح مسائل و پروژههای جدید خودداری شود.
وی با اشاره به اینکه لایحه برنامه ششم توسعه در آیندهای نزدیک در مجلس مطرح میشود، عنوان کرد: در بندهای «الف»، «ب» و «ج» لایحه مذکور عوارض دهیاری و شهرداری به عنوان درآمد مالیاتی دولت محسوب شده و باید به خزانه دولتی واریز شده و پس از آن در قالب بودجه سالانه کشوری توسط استانداریها به شهرداریها ارائه شود.
امیدی با بیان اینکه اتخاذ تصمیماتی اینگونه مخالف با سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است، عنوان کرد: این امر با برخی از اصول قانون اساسی نیز مغایر بوده و بیش از یک صد ماده از قوانین جاری کشور را لغو میکند.
وي با بیان اینکه مسئله بالا آمدن آبهای زیرزمینی در زنجان مسئله جدی است که نیازمند توجه مسئولان استانی است، اظهار داشت: تکلیف در این موضوع از حوزه مدیریت شهری خارج بوده و طبق قانون آب و فاضلاب مسئولیت رسیدگی به این موضوع است.
رئیس شورای اسلامي شهر زنجان با تاکید بر اینکه مجموعه مدیریت شهری مصوبه انجام طرح مطالعاتی در زمینه بالا آمدن آبهای زیرزمینی به تصویب رسانده است که بر طبق این لایحه شهرداری 50 درصد هزینههای مطالعاتی این امر را بر عهده گرفته است، ابراز کرد: این مطالعات در حال حاضر آغاز نشده است.
اميدي به استفاده از تجربیات شهر شیراز در زمینه بالا آمدن آبهای زیرزمینی اشاره کرد و افزود: این مشکل در شهر شیراز با استفاده از اعتبارات ملی برطرف شده است.
وی با اشاره به فعال بودن سامانه 137 مدیریت شهری تصریح کرد: هدف از راهاندازی این سامانه انتقال نظرات، پیشنهادات و انتقادات شهروندان با سرعت و دقت بیشتر به مسئولان مدیریت شهری است.
وی با اشاره به ارزیابی انجام شده از تعداد تماسهای انجام شده از مناطق مختلف شهر زنجان با سامانه 137 تاکید کرد: شهروندان ساکن در منطقه 3 شهرداری زنجان بیشترین تماسها را با این سامانه دارند، ضمن اینکه بیشترین تماسها هم در مورد آسفالت است که باید مد نظر مسؤولان شهری قرار گیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان بر لزوم معرفی سامانه 137 به مردم شهر ادامه داد: این سامانه میتواند نهضت پاسخگویی شهرداری زنجان را تسهیل کند.
وی با تاکید بر اینکه مشکلات روکش آسفالت 60 درصد تماسهای دریافتی سامانه 137 را به خود اختصاص میدهد، ابراز کرد: با توجه به محدودیتهای مالی روکش آسفالت معابر عمومی در دستور کار قرار گیرد.
نايب رئيس شوراي اسلامي شهر زنجان نيز در اين جلسه ضمن تبريك اعياد شعبانيه با اشاره به بازديد برخي اعضاي اين شورا از شهر شيراز اظهار داشت: اين سفر با دعوت مدير كل اوقاف و امور خيريه استان و با هدف كسب و انتقال تجربيات بين مجموعه مديريت شهري شهرهاي زنجان و شيراز صورت گرفت.
فخرالدين رستمي افزود: شركت در كميسيون شهرسازي ، بازديد از پروژه هاي شهري ، برگزاري جلسه مشترك تخصصي و بازديداز پروژه هاي مشترك اوقاف و مجموعه مديريت شهري شيراز از برنامه هاي اين سفر بود.
وي گفت: طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته اعضاي شوراي اسلامي شهر شيراز و مديران شهرداري اين شهر نيز بازديدي از شهر زنجان خواهند داشت.
در ادامه این جلسه رئيس كميسيون بودجه و امور حقوقي شورای اسلامی شهر زنجان با تاکید بر اینکه قرار داد احداث پارکینگ بین شهرداری و انجمن خیریه 18 ماهه بوده است، افزود: اساس این قرارداد به صورت 49 درصد به 51 درصد باید بررسی شود.
عباس راشاد به بالا آمدن آبهای زیرسطحی شهر زنجان اشاره و تاکید کرد: دادستان زنجان قبل از وقوع حادثه باید به مسئله ورود کند تا اگر فردا روز اتفاقی افتاد همه تقصیرها بر عهده شهردار زنجان نباشد.
همچنین در این جلسه رئيس كميسيون حمل و نقل عمومي ، ترافيك و خدمات شهري شورای اسلامی شهر زنجان گزارشی از عملکرد کمیسیون خدمات شهری و حمل و نقل شورای اسلامی شهر زنجان را ارائه کرد.
معصومه حمزهتبار با اشاره به اینکه کمیسیون خدمات شهری و حمل و نقل در آبان ماه سال گذشته تشکیل شده است، ادامه داد: این کمیسیون طی این مدت 21 جلسه تشکیل داده و 95 مصوبه داشته است.
وی از برنامهریزی برای فرهنگ سازی در حوزه حمل و نقل و سد معابر در کمیسیون مربوطه خبر داد و گفت: بسیاری از مصوبات این کمیسیون در حوزه حمل و نقل از جمله ساماندهی مسافربرهای شخصی، نصب GPRS برای دریافت هزینهها از طریق سامانههای الکترونیکی، ساماندهی مشاغل مزاحم و ساماندهی کارگران فصلی عملیاتی نشده است.
نظر شما