علی ربیعی در پاسخ به خبرآنلاین درباره آخرین تصمیم دولت برای حذف یارانه 24 میلیون نفر اظهارداشت: امروز ساعت 12 درباره یارانه جلسه داریم و دراین مورد تصمیم می گیریم.ما باید تمام ملاحظات را ببینیم و تصمیم مناسب را اتخاذ کنیم.
وی افزود: ما در این رابطه مطالعات کارشناسی انجام دادیم و به همین دلیل امروز ظهر با دکتر نوبخت پیرامون این موضوع جلسه داریم تا به چهارچوب های مشخص برسیم و امکان عملی بودن آن را ببینیم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد:باید دهک ها را بررسی کنیم و یک بحث پخته ای صورت بگیرد این بحث با افکار عمومی و نگرانی مردم سروکار دارد و باید به درستی تصمیم بگیریم تا کسانی که نیازمند نیستند حذف شوند و دچار خطاهای نوع اول و دوم نشویم.بنابراین مجموعه ملاحظات اجرایی و مسایل باید جدی بررسی و بعد اعلام شود.
ربیعی در همایش چشم انداز اقتصاد ایران در سال 95 ؛ الزامات شرایط جدید برای سرمایه گذاری صندوق های بازنشستگی اظهار داشت: بعضی های می گویند چرا این روضه را ول نمی کنید و دائما به گذشته می پردازید این درحالی است که باید معطوف به آینده بحث کنیم اما ما منتقدانی داریم که یادشان رفته در اقتصاد ایران چه گذشته و امروز نقد ناب نمی کنند.به همین دلیل ما دائما گذشته را نقد می کنیم.
وی با اشاره به موضوع دستمزد عنوان داشت:فاصله مزد تا تورم حدود 67 درصد فقط در صندوق بازنشستگی کشوری داشتیم،اما ما در این سه سال 65 درصد مزد تامین اجتماعی را برای بازنشستگان افزایش دادیم اگرچه هنوز سفره بازنشستگان خالی است و نتوانستیم درست این سفره را پر کنیم اما به هر حال تلاش های خود را برای کاهش این شکاف انجام داده ایم.
ربیعی گفت:امروز اعلام می کنیم که تصمیمات جدیدی برای مزد بازنشستگان داریم.
او با بیان اینکه به من می گویند وزیر سرکوبگر مزد،گفت: درحالی که این عنوان به من از سوی منتقدان داده شده که به این نکته توجه نمی شود که ما سال اول 25 درصد،سال دوم 17 درصد و امسال 14 درصد به مزد اضافه کردیم.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد:در چنین شرایطی اعتقاد داریم که این وضع شایسته مردم ایران نیست و ناراحتیم 700 میلیارد دلار پول از بین رفته که نه نابرابری را کاهش داده و نه اشتغال ایجاد کرده است.
وی افزود: ماباید بگوییم در چنین شرایطی بودیم،یکبار گفتن برای مردم کافی است اما برای کسانی که نقدهای غیر منصفانه دارند باید چندین بار بگوییم.چرا می گویند نرخ رشد اقتصادی یک درصد شده ،چرا نمی گویند اقتصاد را با رشد منفی 5.6 درصد به ما تحویل دادند.
ربیعی با بیان اینکه صندوق ها می توانند موتور توسعه کشور باشند،یادآور شد: من فکر می کنم بین المللی کردن فعالیت ها باید با سرعت بیشتری دنبال شود.
بدهکار بانکی نیستیم
محمد اسلامیان مدیرعامل صندوق بازنشستگی نیز در این همایش گفت: ما خدمتگذار 2.5 میلیون بازنشسته و شاغل هستیم که طی سه سال گذشته هر سال 30 تا 35 درصد افزایش در حوزه اقتصادی شرکت داشتیم.
وی افزود: ما امیدواریم هم در حوزه صندوق بازشستگی و هم در حوزه اقتصاد کشور مشکلات حل شود.امتیاز این صندوق این است که بدهکارعمده بانکی نیست و در مذاکراتی که بعد از برجام داشتیم این یک امتیاز برای صندوق بوده است.
اسلامیان تصریح کرد: خواهشم این است که از فرصت ها درست استفاده کنیم؛البته عمده سرمایه گذاری شرکت ها اغلب نقدی بوده و کم بودند شرکت هایی که از فاینانس استفاده کردند.
3535
نظر شما