محمدعلی طهماسبی در شهرکرد اظهار داشت: تاکنون حدود 10 هزار و 500 هکتار گلخانه در کشور ایجاد شده است.
وی افزود: در راستای تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی و با هدف افزایش بهره وری از آب، توسعه کشت گلخانه ای پیگیری می شود.
معاون وزیر جهادکشاورزی در امور باغبانی وجود بازار فروش و صادرات محصول گلخانه ای، اقلیم مناسب برای توسعه گلخانه ها و نیروی انسانی تحصیل کرده و مهارت دیده را از مزیت های موجود در کشور برای توسعه گلخانه ها عنوان کرد.
طهماسبی از استقبال سرمایه گذاران خارجی برای ایجاد گلخانه در کشور خبرداد و تصریح کرد: پرداخت تسهیلات از محل خط اعتباری ارزی صندوق توسعه ملی و بانک کشاورزی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه گلخانه ها در کشور است.
وی با بیان اینکه بخش عمده وسعت ایران در منطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد، افزود: تولید محصولات گلخانه ها با توجه به اینکه آب کمتری مصرف می کند و میزان تولید بیشتری نیز دارد، از نظر بهبود راندمان آبیاری مطلوب بوده و دارای صرفه اقتصادی است.
وی تصریح کرد: به عنوان مثال میزان تولید خیار در واحد سطح فضای گلخانه ای حدود 10 برابر همان میزان تولید در زمین های کشاورزی است و همچنین 12 برابرمصرف آب را کاهش می دهد.
طهماسبی گفت: با توجه به اینکه تمامی عناصر غذایی در گلخانه ها وجود دارد، محصول تولیدی در گلخانه ها نسبت به محصول تولیدی در زمین و فضای باز کشاورزی سالم تر است.
به گفته وی، هم اینک در کل دنیا سه میلیون هکتار گلخانه وجود دارد که عمدتا در کشورهای آسیای میانه و چین هستند.
گفتنی است ، معاون وزیر جهادکشاورزی در امور باغبانی برای بازدید از طرح های توسعه باغبانی چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده است.

ایرنا نوشت ، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در 10 سال آینده، 48 هزار هکتار به سطح موجود گلخانه های کشور افزوده شود.
کد خبر 542252
نظر شما