مدیر فراهم‌آوری کتابخانه‌ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امسال حدود شش میلیارد ریال برای خرید و بخش فراهم‌آوری آثار کتابخانه در نظر گرفته شده، گفت: پیش‌بینی می کنیم در سال 89 آمار کتاب‌های این کتابخانه از مرز 400 هزار نسخه بگذرد.

به گزارش خبرآنلاین، مدیر فراهم‌آوری کتابخانه‌ مجلس شورای اسلامی با بیان این که امسال با افزایش بودجه این مرکز، میزان خرید کتاب در کتابخانه مجلس افزایش خواهد یافت عنوان کرد: با پیش‌بینی افزایش 50 هزار عنوان اثر جدید در سال 89، آمار کتاب‌های این کتابخانه از مرز 400 هزار نسخه می‌گذرد.

علی‌اکبر زارع‌بیدکی، با بیان این که سال گذشته 50 هزار جلد کتاب از طریق خریداری و اهدا در مخازن این مجموعه به ثبت رسیدند، اظهار داشت: حدود 20 هزار نسخه از این آثار در شمار کتاب‌های اهدایی قرار داشتند. امسال نیز می‌خواهیم با قرار دادن امکانات و ظرفیت‌های بیشتری برای خریداری آثار در گردآوری آثار فارسی و عربی تلاش بیشتری انجام دهیم.

وی با بیان این که کتابخانه مجلس برای خریداری کتاب‌های لاتین خود مانند سال‌های قبل فهرستی از کتاب‌های مورد نیازش را در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار داده است تا از این طریق گنجینه‌های کتابخانه مجلس را تکمیل کند، عنوان داشت: در این فهرست نام 800 عنوان کتاب لاتین در حوزه‌های ایران‌شناسی، اسلام‌شناسی و حقوق گنجانده شده‌اند. سایر کتاب‌ها نیز با حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی گردآوری می‌شوند.

وی با اشاره به افزایش بودجه کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی نسبت به سال‌های قبل، متذکر شد: سال 88 حدود سه میلیارد و ششصد میلیون ریال کتاب خریدیم  که پیش‌بینی می‌شود این مقدار در سال 89 به دو برابر افزایش یابد.

مدیر فراهم‌آوری کتابخانه‌ مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که این کتابخانه، مازاد آثار و نشریات خود را طی سه مرحله با کتابخانه ملی و کتابخانه آستان قدس رضوی تبادل کرد، گفت: در سال جدید نیز در راستای گسترش تبادلات کتابخانه‌ای، به توسعه این روند و انجام مبادلاتی با انتشارات صدا و سیمای قم و سایر مراکز علاقه‌مندیم.

وی با بیان این که اکنون در مخازن کتابخانه مجلس 350 هزار نسخه اثر چاپی و 24 هزار نسخه در بخش خطی جای دارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود با افزایش دست‌کم 50 هزار عنوان جدید در سال جاری، آمار کتاب‌های این کتابخانه از مرز 400 هزار نسخه بگذرد. امسال حدود شش میلیارد ریال برای خرید و بخش فراهم‌آوری آثار کتابخانه در نظر گرفته شده است.

زارع‌بیدکی یادآور شد: همچنین سال قبل 2هزار عنوان پایان‌نامه نیز در حوزه‌های ایران‌شناسی، اسلام‌شناسی و حقوق جزا در این مرکز گردآوری شدند که اغلب آنها خریداری و حدود سه تا پنج درصد این پایان‌نامه‌ها اهدا شده بودند.

کد خبر 54325

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهتاج IR ۱۰:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۱/۲۳
    0 0
    كو تا كتابخانه ي 400هزار نسخه اي خواجه نصيرطوسي در مراغه كه مغولان آتش زدند!!!

آخرین اخبار