به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان رودسر، جانبازی رودسری ضمن عرض تبریک بمناسبت حلول ماه مبارک رمضان وآرزوی قبولی طاعات و عبادات گفت : یکی از اهداف نظام و دولت تدبیر و امید برنامه ریزی و تلاش در جهت تحکیم نظام خانواده است.
وی افزود: خانواده مهمترین نهاد جامعه وپایه و اساس تربیت و شکل گیری روابط اجتماعی در جامعه به شمار می رود.
امیر جانبازی رودسری در این جلسه که با حضور مدیران کل ثبت احوال و اسناد گیلان در فرمانداری رودسر برگزار شد آمار ثبت طلاق را در رودسر واقعی نداست و افزود: بر اساس آمار و ارقام در سال 94حدود836موردواقعه طلاق در شهرستان رودسر به ثبت رسیده است.
وی تصریح کرد: بررسی ها نشان می دهد از این تعداد تنها 397 مورد آن مربوط به رودسر بوده و مابقی این موارد مربوط به شهرستانهای تنکابن ،رامسر و چند شهر دیگر غرب مازندران می باشد.(278 مورد آن مربوط به شهرستان تنکابن ،150مورد مربوط به شهرستان رامسر و 11مورد هم از سایر شهرهای غرب مازندران)
فرماندار رودسر: در مجموع 439 مورد ثبت طلاق معادل بالغ 53درصدآمارثبت شده شهرستان رودسر مربوط به شهرستانهای غرب استان مازندران می باشد.
وی با بیان اینکه شهرستان رودسراز پیشینه فرهنگی و مذهبی والایی برخوردارمی باشد گفت: با توجه به این پیشینه فرهنگی و مذهبی ثبت این حجم طلاق در این شهرستان منطقی نیست و این فرایند باید اصلاح شود.
نظر شما