گلایه مادر شهید شاه‌سنایی از کنایه‌ها نسبت به شهدای مدافع حرم

مادر شهید علی شاه‌سنایی گفت: فرزندم از کنایه‌های برخی سخن به میان می‌آورد که می‌گویند مدافعان برای پول به سوریه اعزام می‌شوند و وصیت‌نامه‌هایشان را نیز دیگران برایشان می‌نویسند، در این میان پدر او از چنین حرف‌هایی سکته کرد و عروس و نوه ایشان از حرف‌های بعضی از خدا بی‌خبرها ناراحت هستند.

 جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان به منزل یکی از شهدای گرانقدر مدافع حرم شهر اصفهان رفتند و از پدر ایشان که به تازگی بر اثر عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده بود، عیادت کردند.

محمد فانیان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان در ابتدای دیدار اظهار کرد: بسیار سخت است که در برابر خانواده‌ شهدای مدافع حرم بخواهیم لب به سخن بگشاییم، چراکه غربت و مظلومیتی که بر شهادت این عزیزان حاکم است وصف‌ناشدنی است.

وی افزود: شهادت در دیار غربت یکی از این دلایل مظلومیت شهدای مدافع حرم است، اگر در زمان 8 سال دفاع مقدس عزیزی به درجه‌ شهادت نائل می‌آمد تا حدودی علم و بیرق و تبلیغات برایشان انجام می‌شد، اما امروزه شهدای مدافع حرم در غربت تمام به سر می‌برند؛ آنچه که غیرقابل انکار است مجد و عظمت این عزیزان است که هر روز بیش از گذشته مهر آن‌ها به دل مردم ایران و جهان می‌نشیند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان اضافه کرد: امروز که ما دانشجویان وصیت‌نامه این شهید عزیز را مطالعه می‌کردیم به نکات جالب، قابل توجه و رنگ و بوهایی از هنر در مرام و سیره‌ این شهید برداشت کردیم که قطعاً پرورش در دامن چنین پدری و نشستن بر سر سفره‌ حلال طبیعتاً چنین درجاتی را هم به دنبال دارد.


در ادامه این دیدار مادر شهید علی شاه‌سنایی در پاسخ به سؤال دانشجویان مبنی بر اینکه آیا از اعزام فرزند خود ممانعت کردید یا خیر؟ تصریح کرد: پدرش هیچ‌گاه از رفتن او ممانعت نمی‌کرد، اما روزی در پاسخ به ممانعت من گفت: «شهادت که به این راحتی‌ها نیست، انسان باید آن‌قدر خوب باشد تا بتواند شهید شود.»

وی اضافه کرد: قسمت فرزند دلبندمان شهادت بود و برای ما افتخار است که مادر و پدر شهید باشیم، برادر کوچک فرزند شهیدمان چند وقتی است که درخواست اجازه برای اعزام به سوریه می‌کند، اما هنوز داغ فرزند دلبندمان از دلمان نرفته است.

مادر شهید علی شاه‌سنایی تبیین کرد: فرزندم همواره با وضو بود و زیارت عاشورا و نماز شب خود را ترک نمی‌کرد، هنگامی که از مأموریت بازمی‌گشت هنوز نرسیده قصد رفتن داشت و موقع رفتن بر دستان پدر و مادر خود بوسه می‌زد و التماس دعا داشت.

وی ادامه داد: هیچ‌یک از کارهایی که انجام می‌داد را به دیگران نمی‌گفت، اهل خودبینی نبود و درجه سپاه خود را نیز از ما مخفی می‌کرد و پس از شهادتش درجه او برای ما مشخص شد؛ همواره من را به استقامت در برابر مصائب توصیه می‌کرد و از راه شهدا صحبت می‌کرد.

مادر شهید علی شاه‌سنایی متذکر شد: فرزندم از کنایه‌های برخی سخن به میان می‌آورد که می‌گویند مدافعان برای پول به سوریه اعزام می‌شوند و وصیت‌نامه‌هایشان را نیز دیگران برایشان می‌نویسند، در این میان پدر او از چنین حرف‌هایی سکته کردند و عروس و نوه ایشان از حرف‌های بعضی از خدا بی‌خبرها ناراحت هستند.

وصیت‌نامه این شهید والامقام سندی برگرفته از عمق اخلاص و معرفت اوست، چراکه پس از شهادت به وحدانیت خدا، با پروردگار خویش عهد بست که در این دنیا جز به فرمان او نباشد. وی در وصیت‌نامه خود بعد از سفارش به نماز اول وقت، پیروی از ولایت فقیه و احترام به والدین، خواندن زیارت عاشورا را سفارش کرده است.

 شهید علی شاه‌سنایی متولد سال 1364 اعزامی از لشکر 14 امام حسین(ع) بود که به صورت داوطلبانه برای دفاع از حرم عقیله‌ بنی‌هاشم(ع) عازم سوریه شد و به شهادت رسید؛ وی نهمین شهید مدافع حرم از خطه شهیدپرور استان اصفهان است که در دفاع از حرم حضرت زینب(س) آسمانی شد.

 

کد خبر 544288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =