اين دانشآموزان از شهر چيبا در ژاپن با همكاري معلم خود و با استفاده از يك فنجان پلاستيكي و پلاستيك بستهبندي توانستند پس از 21 روز يك تخم مرغ معمولي را به يك جوجه تبديل كنند. شيوه كار آنها براساس يك مقاله علمي بود كه در نشريههاي علمي معتبر منتشر شدهاست.
دانشآموزان پوست تخممرغي بارور را شكسته و محتويات درون آن را درون پلاستيك بستهبندي ميريزند كه درون آن از محلول شيميايي مغذي پر شدهاست. اين تركيب درون يك فنجان پلاستيكي معلق قرار گرفت.
در كف اين فنجان محلول ديگري كه به رشد جوجه كمك ميكرد ريخته شدهبود. كل اين سيستم درون دستگاه جوجهكشي قرار گرفت و از مراحل مختلف آن تصويربرداري شد.
در فيلم ويديويي ميتوان مراحل مختلف رشد جوجه را در روز سوم كه قلب جوجه شكلگرفتهاست، روز پنجم كه جنين كامل تشكيل شدهاست، هفته اول، و روز بيست و يكم آزمايش مشاهده كرد. اين دانشآموزان اولين گروه در جهان هستند كه توانستهاند خارج از پوسته تخممرغ جوجهاي پرورش دهند.
۲۱۲۱


نظر شما