رییس قوه قضاییه گفت: چه اشکالی که مسئولی در هر رده‌ای که هست اگر اتهامی به او وارد و به دادگاه احضار شد به دادگاه برود و از خودش دفاع کند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی قوه قضاییه در دیدارهای جداگانه نمایندگان عضو کمیسیون حقوقی و جمعی دیگر از نمایندگان مجلس با آیت الله آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه، بر گسترش تعامل مجلس با قوه قضاییه و آمادگی نمایندگان در همراهی با برنامه‌ها و سیاستهای دستگاه قضایی و حمایت از برخورد با مفاسد اقتصادی تاکید شد.

اهم سخنان رییس قوه قضاییه در این دیدارها که وزیر دادگستری، رئیس دیوان عدالت اداری و معاون امور اداری و مالی قوه قضاییه نیز حضور داشتند عبارت است از:

  • همکاری میان قوه قضاییه و مجلس با هدف رسیدن به اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی ایران ضرورت دارد.
  • برگزاری جلسات و نشست های مستمر میان مدیران و مسئولان قضایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تصمیم‌گیریها و مصوبات قضایی و حقوقی مجلس بسیار موثر است.برگزاری نشست های مشترک می‌تواند موجب تبادل نظر و تعامل مناسب در جهت تصویب طرح‌ها و لوایح قضایی مفید به حال مردم و مؤثر در رفع مشکلات قوه قضاییه شود.
  • توجه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به ویژه اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس به طرح‌ها، لوایح و مباحث مربوط به قوه قضاییه از طریق توسعه تعامل میان قوه قضاییه و مجلس در قالب نشست‌های تخصصی می‌تواند شرایط بهتری را در حل و فصل و بهبود امور قضایی ایجاد کند.
  • حمایت‌های قاطع نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مواضع و اقدامات قوه قضاییه موجب دلگرمی است. قوه قضاییه بنا بر وظیفه ذاتی خود به دنبال برخورد قانونی و قاطع با مفاسد اقتصادی است و در این راه به مقام و جایگاه افراد توجهی نمی‌کند چرا که قطعاً رسیدگی عادلانه و قاطع به پرونده‌های مربوط به مفاسد اقتصادی و اعلام آن پس از تایید نهایی حکم، موجب افزایش شأن دستگاه قضایی و جایگاه نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
  • در مقابله و برخورد با فساد هیچ تردیدی نداریم. امیدوارم آنچه از دستمان برمی‌آید در کمک به احقاق حقوق مردم بتوانیم انجام دهیم تا در پیشگاه الهی و ملت بزرگ ایران سربلند باشیم .
  • در برخورد با فتنه‌های پس از انتخابات توجه به مصالح کلی نظام بسیار مهمتر و ضروری تر از هر اقدام عجولانه‌ای است و امیدوارم تمام گروههای سیاسی ، اصحاب رسانه، مردم و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با درک صحیح این موضوع قوه قضاییه را در راه مبارزه اصولی با فتنه گران و نیز مبارزه با مفاسد اقتصادی یاری کنند.
  • تمام مسئولان ، افراد وگروهای سیاسی تاثیرگذار را از ورود به بحث پرونده‌ها و سیر رسیدگی های قضایی بویژه مفاسد اقتصادی و مطرح کردن آن از طریق رسانه‌ها را برحذر می دارم. تنها پس از رسیدگی بی‌طرفانه و عادلانه پرونده‌های قضایی، از جمله مفاسد اقتصادی و صدور حکم نهایی، توسط قوه قضاییه می‌توان درباره آن اطلاع‌رسانی کرد.
  • تغییر نگاه و فرهنگ مدیریتی در جامعه درباره رسیدگی‌های قضایی به اتهامات وارده ضرورت دارد. چه اشکالی که مسئولی در هر رده‌ای که هست اگر اتهامی به او وارد و به دادگاه احضار شد به دادگاه برود و از خودش دفاع کند و اگر شکایتی هم دارد مطرح کند تا راه برای گمانه‌زنی و شایعه ‌پراکنی رسانه‌ای بسته شود.
  • قوه قضاییه پیگیر پرونده‌های عظیم مفاسد اقتصادی است و البته پرونده‌ها را قدم به قدم پیش می‌برد و حاضر به ریختن آبروی افراد هم نیست اما در این راه همانگونه که بارها اعلام کرده‌ایم نه اهل جار و جنجال هستیم و نه به احدی باج می‌دهیم چرا که کار ما تنها کار قضایی و توکل ما بر حق تعالی است.
کد خبر 54512

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین