نيوشپرد در آزمايش روز گذشته به ارتفاع حدود 103 كيلومتر از سطح زمين رسيد. در حين پرواز بخش پيشران يا بوستر از كپسول محل سرنشينها جدا شد و به وسيله موتورهاي خود در محل در نظر گرفته شده روي زمين با آرامش كامل فرود آمد.
اين موشك براي رساندن 6 گردشگر فضايي به ارتفاع بيش از 100 كيلومتري از سطح زمين طراحي شده است. بخش پيشران يا بوستر اين موشك با رساندن كپسول حامل سرنشينها به لبه فضا توسط تيم ماموريت روي زمين نشانده ميشود. گردشگرهاي فضايي ميتوانند 4 دقيقه تجربه منحصر به فرد فضايي را تا زمان بازگشت به زمين تجربه كنند. كپسولي كه در آينده شامل گردشگرهاي فضايي خواهد بود در آزمايش انجام شده با استفاده از دو چتر نجات به آرامي به زمين بازگشت.
این موشک توانایی باقی ماندن در فضا را ندارد و به گفتۀ مسئولان بلواوریجین، به منظور استفاده در توریسم فضایی ساخته شده است. این موشک می تواند پس از عبور از اتمسفر زمین به مدت چند دقیقه در ورای این مرز بماند و امکان معلق ماندن را به سرنشینان بدهد.
ساخت موشک هایی که از آنها به عنوان بالابرندۀ سفینه ها از آنها استفاده شود و قادر باشند پس از قراردادن سفینه های فضایی در مدار زمین مجددا به زمین بازگردند، از اهداف بسیاری از شرکت های هوافضاست. امكان فرود عمودي اين موشك به معناي آن است كه بر خلاف گذشته ميتوان از آن بارها براي پرتاب به فضا استفاده كرد و اين مسئله با پايين آوردن هزينهها به معناي رونق گرفتن گردشگري فضايي است. جف بزوس بنيانگذار شركت آمازون شركت فضايياش،را با اين اميد تاسيس كرد كه روزي بتواند از راكت قابل استفاده مجدد نيو شپرد براي حمل توريستهاي فضايي و رونق بخشيدن به توريسم فضايي استفاده كند. بزوس چندی پیش اعلام کرد که شرکت بلو اوریجین قصد دارد پروازهای آزمایشی سرنشیندار موشک خود را از سال آینده آغاز کند و پروازهای مسافران دارای بلیط را نیز از سال 2018 انجام دهد.
5454
نظر شما