به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از ملایر ؛ بهمن حیاتی، رئیس دانشگاه ملایر که در جمع خبرنگاران سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: مرکز شتاب دهنده الکترون که در صنعت، کشاورزی و پزشکی کاربرد دارد، می تواند به کارآفرینی و درآمدزایی دانشگاه کمک کند و تاسیس هر چه سریعتر آن نیازمند کمک های ملی و خیران است.
وی خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان می توانند نیازهای کشور را احصا و شناسایی کرده و با پرداختن به تولید، وابستگی کشور را به سایر کشورهای جهان کاهش دهند.
حیاتی، یادآور شد: امتیازات و خدمات بسیار خوبی برای ایجاد شرکت های دانش بنیان در دانشگاه ها در اختیار اعضای هیات علمی و اساتید در نظر گرفته شده و دولت نیز باید با تولید بیشتر به اقتصاد مقاومتی کمک می کند.
وی افزود: در این رابطه دانشگاه ملایر با همکاری پارک علم و فناوری استان در صدد تاسیس مرکز رشد است تا از این طریق دانشجویان بتوانند طرح های خود را به مرحله اجرا درآورند.
حیاتی از تاسیس بنیاد خیران در دانشگاه ملایر خبر داد و افزود: در حال حاضر هیات مدیره و هیات امنای این بنیاد مشخص شده و فعالیت های آن در حال انجام است و به دنبال اخذ مجوز آن هستیم.
وی تاسیس این بنیاد را بستری مناسب برای استفاده از ظرفیت خیران در جهت توسعه دانشگاه دانست و تصریح کرد: خیران بنابر صلاحدید و توان خود می توانند دانشگاه را در حوزه های مختلف عمرانی، دانشجویی، صندوق دانشجوی، تجهیزات آزمایشگاهی، بورسیه دانشجویان تا مقطع دکترا حمایت کنند.
رئیس دانشگاه ملایر از رشد صد درصدی مقاله های پژوهشی دانشگاه ملایر طی سال گذشته خبر داد و تاکید کرد: تعداد مقاله های پژوهشی این دانشگاه از 93 مقاله در سال 93 به 298 مقاله در سال 94 رسید.
وی تعداد مقاله های علمی و پژوهشی داخلی این دانشگاه در سال گذشته 161 مورد و مقاله های بین المللی را 196 مورد عنوان کرد و افزود: سرانه تولید مقاله در دانشگاه ملایر 2.02، سرانه تولید در حوزه خارجی 1.37 و در حوزه داخلی 1.13 است.
دکتر بهمن حیاتی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر فاز نخست پژوهشکده انگور و کشمش، سالن آمفی تئاتر و فاز 1 و 2 دانشکده خیران معارف و علوم قرآنی این دانشگاه در حال اجرا است و در صورت تامین اعتبارات در مهرماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.
وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه با مساحت هفت هزار و 500 مترمربع خبر داد و گفت: در حال حاضر کارهای مربوط به مناقصه این پروژه انجام شده و خاکبرداری و احداث فاز نخست آن به پیمانکار واگذار شده است.
حیاتی افزود: در حوزه روابط بین الملل نیز اقدامات خوبی در جذب دانشجویان خارجی انجام شده و هم اکنون 12 دانشجوی خارجی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی در آخر خاطرنشان کرد: دانشگاه ملایر دارای هفت دانشکده و 26 گروه آموزشی است و هم اکنون 97 دانشجو در مقطع دکترا، 890 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و چهار هزارو 530 دانشجو در مقطع کارشناسی در 70 رشته تحصیلی در این دانشگاه تحصیل می کنند.
نظر شما