هم اکنون مصرف سوخت در کشور 72 میلیون لیتر است که 64 میلیون لیتر از آن در داخل تولید و هشت میلیون لیتر نیز با واردات تامین می شود البته بر اساس شرایط، مانند افزایش مسافرت ها می توان این رقم واردات را افزایش داد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ صادق فریدی، مدیر شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده های نفتی همدان که در کمیته عمرانی و انرژی ستاد اقتصاد مقاومتی سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: روزانه پنج میلیون لیتر از سه فرآورده تولیدی در کشور صادر می شود.


وی گفت: با بهره برداری از پالایشگاه خلیج فارس تا پایان سالجاری می توان در کنار تامین کامل سوخت کشور مازاد آن را نیز صادر کرد.

مدیر شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده های نفتی استان همدان تصریح کرد: در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی افزایش صادرات نفت و گاز به کشور عراق از مهمترین اهداف شرکت پخش و توزیع فرآورده های نفتی استان همدان است.

صادق فریدی، افزود: همدان یکی از پایلوت های صادرات نفت گاز به عراق تعیین شده است و برنامه ریزی برای صادرات دو میلیون لیترنفت گاز به عراق در حال انجام است.

وی کاهش مصرف سوخت های فسیلی و جایگزینی آن با گاز طبیعی را از دیگر برنامه های استان در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی اعلام کرد و گفت: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی شرکت توزیع بیشترین سهم توزیع سوخت استان را به خود اختصاص داده بود اما با گسترش فعالیت شرکت گاز این رقم تغییر یافت و هم اکنون گاز 60 درصد سوخت استان را به خود اختصاص داده و 40 درصد نیاز سوخت استان نیز با توزیع سوخت فسیلی انجام می شود که به دنبال تغییر این رویه برای سوق دادن به سمت مصرف گاز طبیعی هستیم.

فریدی یادآور شد: اجرای طرح برند سازی جایگاه ها در راستای ارائه خدمات بهتر از دیگر اهداف این شرکت در سالجاری است و در این راستا 44 جایگاه سوخت استان مورد بازرسی و اصلاح وضعیت قرار گرفته است.

وی افزود: 23 مورد از این جایگاه ها دو منظوره بوده و 21 مورد نیز تک منظوره هستند که تاکنون همه جایگاه های دو منظوره استاندارسازی شده و جایگاه های تک منظوره نیز در حال استاندارسازی هستند.

این مسئول خاطرنشان کرد: از 45 جایگاه سوخت مستقر در استان همدان 25 باب خصوصی و 20 جایگاه نیز غیر خصوصی است.

 

کد خبر 549658

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار