به گزارش خبرگزاری خبرانلاین لرستان ،هوشنگ بازوند در جلسه ساماندهی محور خرم آباد به پلدختر اظهار کرد: آزادراه خرم آباد به پل زال پروژهای بسیار عظیم بود که تاثیر بسزایی در کاهش تصادفات، کاهش مصرف انرژی و استهلاک خودروها ایفا کرد.
وی عنوان کرد: آزادراه خرم آباد - اراک با همین رویکرد شکل گرفته و نقطه اتصال بین آزادراه خرم زال به اراک است.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: با راهاندازی آزادراه خرم آباد - پل زال بیش از دو هزار شغل و عمدتا مشاغل خدماتی در این محور از دست رفتهاند.
بازوند بیان کرد: بر این اساس و با هدف احیای مشاغل یاد شده محور قدیم خرم آباد به پلدختر و اندیمشک به عنوان محور گردشگری تعریف میشود.
وی با اشاره به اینکه ایجاد محور گردشگری در محدوده یاد شده از سال 92 تاکنون از مطالبات جدی مردم منطقه به شمار میرود، ادامه داد: محور نمونه گردشگری خرم آباد - پلدختر در سال 93 ردیف قانونی اعتبار دریافت کرده و 4 خطه آن نیز به تصویب رسیده است.
استاندار لرستان به ضرورت چارهاندیشی در خصوص احیای دو هزار شغل از دست رفته در محور قدیم خرم آباد - پلدختر تاکید و بیان کرد: تحقق این مهم در گرو همکاری و تعامل همه دستگاههای اجرایی خصوصا ادارات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حمل و نقل، راه و شهرسازی و صدا و سیما است.
بازوند اظهار کرد: قرار گرفتن محور قدیم خرم آباد - پلدختر در مسیر رودخانه کشکان لرستان پتانسیل خوبی برای انتخاب و تبدیل آن به محور نمونه گردشگری به شمار میرود.
وی ادامه داد: همه دستگاههای زیرساختی نظیر مخابرات، راه و شهرسازی و حمل و نقل باید در راستای تبدیل محور خرم آباد - پلدختر به محور نمونه گردشگری تلاش خود را دو چندان کنند.
استاندار لرستان دیماه 95 را زمان آغاز عملیات اجرایی تبدیل محور قدیم خرم آباد - پلدختر به محور نمونه گردشگری خواند و گفت: دستگاههای اجرایی مختلف باید فراخور وظایف خود نسبت به ایجاد زیرساختهای لازم به منظور خدماتدهی در محور یاد شده اقدام کنند.
بازوند اضافه کرد: بر این اساس شرکت مخابرات لرستان باید پوششدهی تلفن همراه و اینترنت محور یاد شده را انجام دهد، همچنین وظایف پلیس راه و دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز حول محور ایجاد پاسگاههای پلیسراه و احداث پایگاههای سلامت باید متمرکز شود.
نظر شما