به گزارش خبرگزاری خبرانلاین محمدعلی رضائی افزود: عرصه های کشت شده تاغ در مناطق کلاته سادات ، صدرآباد و بکران است.
وی ادامه داد: در منطقه کلاته سادات 150 هکتار از بیابان های موجود برای جلو گیری از تبدیل آن به کانون فرسایش، بذر تاغ کاشته شد.
وی افزود: امسال نیز برای کنترل هرز آب ، در 110 هکتار از بیابان های صدرآباد و ونیز در 40 هکتار از بیابان های بکران برای مبارزه با فرسایش بادی کاشت نهال تاغ انجام شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری میامی افزود:نهال تاغ در برابر کم آبی بسیار مقاوم است و کشت آن در مناطق بیابانی موجب تثبیت شن ها و جلو گیری از فرسایش بادی می شود.
وی خاطرنشان کرد : منابع طبیعی بسترحیات وتوسعه پایدارهرکشور است واگرمنابع طبیعی هرکشوربه مخاطره بیافتد زندگی مردم هم با چالش جدی مواجه می شود.
رضائی تصریح کرد : قطع درخت تاغ و قاچاق آن از سوی بعضی افراد سودجو برای تولید زغال یکی از چالش های اساسی در امر بیابان زدایی است که امیداست با فرهنگ سازی و آگاهی بخشی از مخاطرات طوفان شن در کاهش قطع درخت تاغ در بیابان های شهرستان میامی گام برداشته شود.
شهرستان میامی در شرقی ترین قسمت استان سمنان واقع شده و با استان های گلستان و خراسان شمالی همسایه است.این شهرستان با 40 هزار نفر جمعیت، به خاطر موقعیت جغرافیایی دارای آب و هوای متنوع جنگلی، بیابانی و نیمه بیابانی است
رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری میامی محمد علی رضائی گفت:برای بیابان زدایی تا کنون ، در 300 هکتار از عرصه های بیابانی شهرستان میامی نهال تاغ کاشت شده است
کد خبر 550409
نظر شما