متاسفانه مردم دقت لازم را در زمان حضور در مراتع ندارند، و براساس بررسی‌ها و آمارها، بیشتر آتش‌سوزی‌ها در روزهای تعطیل بوده که 80 درصد آنها نیز عامل انسانی داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ علیمردان طالبی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان که در شورای هماهنگی مدیریت بحران استانداری سخن می گفت با اعلام اینکه جلوگیری از حریق مراتع نیازمند تعامل فرابخشی است، گفت: مکاتبات مختلفی برای اقدامات دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی در راستای جلوگیری از حریق مراتع انجام شده که انتظار می‌رود دستگاه‌ها به آن عمل کنند.

وی با اشاره به اینکه برای کاهش حریق و مصرف آب باید اقدام اساسی انجام شود، افزود: تمام آتش‌سوزی‌ها در استان همدان ریشه در عوامل انسانی دارد که برای پیشگیری از آن باید فرهنگ‌سازی لازم صورت گیرد.


علی تعالی، فرماندار همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه امسال به دنبال بارش‌های قابل ملاحظه در فصل بهار، سطح آب در برخی مناطق شهری و روستایی بالا آمده است، افزود: در روزهای اخیر سطح آب قنات در روستای سرخ‌آباد بالا آمده و خطر تخریب برخی از این روستا را فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه در این روستا قناتی وجود دارد که چهار دانگ آن سهم روستای سرخ‌آباد و دو دانگ سهم روستای پهن‌آباد است، تصریح کرد: مسیر این قنات طول روستا را طی کرده و از داخل منازل مسکونی عبور می‌کند.

وی با اشاره به اینکه به سبب خشکسالی در سال‌های گذشته اهالی روستا بدون رعایت حریم قنات اقدام به ساخت و ساز کرده‌اند، عنوان کرد: از سوی دیگر اهالی فاضلاب خود را در این فنات تخلیه کرده‌اند که این اقدامات سبب انسداد مسیر قنات شده است.

تعالی با اشاره به اینکه چهار تا پنج منزل مسکونی به سبب بالا آمدن آب قنات در معرض تخریب قرار دارد، گفت: برای تخلیه آب این قنات چند دستگاه پمپ در نظر گرفته شد و تا روز گذشته نیز پمپاژ انجام می‌شد.

فرماندار همدان با اعلام اینکه آب این قنات پس از پمپاژ نیز کاسته نشده و حتی با قطع کردن فعالیت پمپ‌ها شاهد بالا آمدن آب بودیم، گفت: کارشناسان آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی اعلام کردند حجم بالای آب در این روستا غیرطبیعی بوده و و منشا آن مشخص نشده است.

وی با اشاره به اینکه برخی معتقدند این آب از محل سد آبشینه نشت پیدا کرده است، یادآور شد: ادامه کار با گذاشتن پمپ کار غیراصولی بوده و سازمان جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه متولی برای زهکشی کنار روستا 500 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد که به سبب کمبود اعتبارات شهرستان انتظار می‌رود این اعتبار از محل اعتبارات استانی تامین شود.

 

 

کد خبر 550560

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار