نداشتن خوابگاه مهمترین مشکل دانش آموزان استثنایی

رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان نبود خوابگاه را مهمترین مشکل دانش آموزان استثنایی همدان دانست و گفت: هیچ خوابگاه دانش آموزی برای اسکان دانش آموزان استثنایی که از شهرستان ها به مرکز استان می آیند وجود ندارند.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ اکرم قربانیان که در شورای آموزش و پرورش استان سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی نیاز به اعتبار دارد ولی اعتبارات موجود به حدی نیست که تمام دانش آموزان استثنایی استان تحت پوشش قرار گیرند و پراکندگی جغرافیایی این دانش آموزان به حدی زیاد است که امکان احداث مدارس خاص وجود ندارد.

وی تصریح کرد: دانش آموزان زیر پوشش این اداره به دو دسته تقسیم می شوند به طوری که برخی دانش آموزان طبق ارزیابی کارشناسان متخصص، باید وارد مدارس خاص شوند و برخی دانش آموزان با نیازهای ویژه ارزیابی می شوند که این افراد می توانند در کنار دانش آموزان عادی تحصیل کنند.

قربانیان بیان کرد: در ابتدای برنامه پنجم توسعه، تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان با نیازهای ویژه استان 14 درصد و در پایان برنامه 11 درصد محقق شد و این کاهش سه درصدی به دلیل تغییر رویکرد آموزش و پرورش در سوق دادن دانش آموزان با نیازهای ویژه به مدارس عادی بوده است.

رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان افزود: رویکرد غربالگری نوزادان و بویژه شنوایی سنجی در بدو تولد باعث می شود کودکان دارای نیازهای ویژه به سرعت شناسایی شوند و اقدامات لازم مثل کاشت حلزون برای این افراد انجام شود.

قربانی تاکید کرد: نگرش والدین زمانی که متوجه می شوند دانش آموزشان نیاز خاص دارد و باید به مدارس استثنایی برود یک نگرش منفی است و در مقابل این موضوع واکنش نشان می دهند که این امر نیاز به اطلاع رسانی دقیق و فرهنگ سازی دارد.

عبدالله جعفری، معاون تربیت بدنی و سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان همدان نیز در این نشست گفت: پیشگیری از آسیب های اجتماعی و رفتارهای پرخطر دانش آموزان، تامین سلامت روانی و معنوی دانش آموزان و توسعه و ارتقای تربیت بدنی و ورزش دانش آموزان از مهمترین محورهای فعالیت اداره تربیت بدنی آموزش و پرورش در برنامه پنجم توسعه بوده است.

وی افزود: در سال گذشته که آخرین سال برنامه پنجم توسعه بود 56 فعالیت با عنوان مسیر تحول در استان همدان انجام شد.


یک هزار و 650 دانش آموز دارای مشکلات ویژه یادگیری در سال تحصیلی 95 - 94 از خدمات تخصصی آموزش و پرورش استثنایی بهره مند شدند.

خدمات تخصصی آموزشی و پرورشی به دانش آموزان دارای مشکلات ویژه یادگیری در 14 مرکز دولتی و 2 مرکز غیر دولتی در شهرهای همدان، ملایر، تویسرکان، اسدآباد، کبودرآهنگ، نهاوند، بهار، فامنین و خزل ارائه می شود.

 

کد خبر 550626

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار