به گزارش خبرگزاری خبرانلاین مازندران ،دكتر جان بابايي با اشاره به اينكه لازم است از سرمايه ها و امكاناتي كه در اختيار داريم در راستاي افزايش سلامت زنان به عنوان نيمي از جمعيت جامعه بهره بگيريم اضافه كرد: موضوع زايمان طبيعي به عنوان يكي از شاخص هاي سلامت زنان با وجودي كه در دستور كار دولت قرار گرفته اما به استاندارهاي زايمان طبيعي دست نيافتيم.
رييس دانشگاه با ذكر اين نكته كه در استان مازندران ۱۴ مركز خدمات زايماني در دست ساخت است افزود : ساخت و راه اندازي اين مراكز تضمين كننده افزايش نرخ زايمان طبيعي نيست و براي اجرايي كردن اين موضوع لازم است از وجود كارشناسان ماماي آموزش ديده و استقرار امكانات كافي استفاده كرده و نگاه زنان را به سمت استفاده از زايمان طبيعي تغيير دهيم.
وي همچنين با اهميت برشمردن حفظ و ارتقا سلامت جنسي زنان اظهار داشت : دانشگاه علوم پزشكي در نظر دارد براي اينكار پيشقدم شده و با استفاده از نظرات متخصصان و كارشناسان حوزه سلامت زنان و روانپزشكان ، مشكلات اين حوزه را بررسي و راهكار هاي مناسب را اجرايي نمايد .
دكتر جان بابايي شناخت اختلالات و آسيبهاي جنسي در سنين هاي مختلف زنان را به عنوان اصل مهم پايداري زندگي خانوادگي برشمرد و خاطرنشان كرد: راه اندازي كلنيك سلامت زنان از برنامه هاي دانشگاه خواهد بود تا در كنار ارائه خدمات سلامت جنسي و باروري ، ساير خدمات درماني به قشر زنان ارائه شود .
در اين نشست همچنين تعدادي از معاونين و مديران، متخصصان زنان و زايمان و روانپزشكان حضور داشتند و نظرات و پيشنهادات خود را جهت اجرايي كردن بسته حمايت از سلامت زنان مطرح كردند.
درجلسه ای که به منظور حفظ و ارتقا سلامت زنان برگزار شد دکتر قاسم جان بابایی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت : برای دستیابی حداکثری به شاخص های سلامت زنان باید ابتدا چالش ها ،آسیبها و نیازهای سلامت زنان بررسی و طبق اهمیت در رده های سنی متلف زنان در الویت اقدام قرار گیرند
کد خبر 558462
نظر شما