بیش از ۵۴ فرودگاه در کشور وارسی پروازی می‌شود

تسنیم نوشت:سرپرست مرکز آموزش فنون و خدمات هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری ایران گفت: ۵۴ فرودگاه کشور در ۳ ماه آینده مورد وارسی پروازی قرار می‌گیرد.

عبدالرحیم کاشف علیپور صبح امروز در آئین استقبال از ورود هواپیمای فلایت چک (وارسی پروازی) در فرودگاه بین المللی شهرستان بیرجند اظهار داشت: وظیفه ما بازرسی پروازی فرودگاه‌ها و راه‌های هوایی به ویژه دستگاه‌های ناوبری فرودگاه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه فرودگاه بیرجند چهارمین فرودگاهی است که مورد وارسی قرار می‌گیرد، افزود: مهمترین عملی که در فرودگاه بیرجند انجام خواهیم داد چک دستگاه VOR فرودگاه و طرح‌های ورودی و خروجی و طرح‌های افزایشی فرودگاه بیرجند است که یک روز طول خواهد کشید.

سرپرست مرکز آموزش فنون و خدمات هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری ایران بیان کرد: این هواپیما برخلاف ظاهر کوچکش یکی از مجهزترین و گران قیمت‌ترین هواپیماهای دنیا است و همچنین به دلیل تجهیزاتی که در آن نصب است پیشرفته‌ترین هواپیمای دنیا در بازرسی دستگاه‌های کمک ناوبری است.

کاشف علیپور با بیان اینکه این هواپیما مدل 2013 و دستگاه fis که روی آن نصب شده مدل 2014 است، تصریح کرد: این دستگاه جدیدترین و پیشرفته‌ترین مدل‌های چک دستگاه‌های کمک ناوبری است و همچنین این هواپیما متعلق به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران است که خریداری شده و بازرسی پروازی فرودگاه‌ها و راه‌های هوایی کشور را برعهده دارد.

وی خاطرنشان کرد: بازرسی دستگاه‌های کمک ناوبری نقش بسیار مهمی در تأمین امنیت و ایمنی پروازهای ورودی و خروجی فرودگاه‌ها دارد و باعث می‌شود در شرایط خاص و شرایطی که هوای مناسبی نباشد هواپیماها بتوانند در فرودگاه‌ها که چک بازرسی دستگاه‌های کمک ناوبری انجام شده نشست و برخواست کنند.

سرپرست مرکز آموزش فنون و خدمات هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری ایران با اشاره به اهمیت این دستگاه یادآور شد: در واقع این کار در زمینه ایمنی و تأمین امنیت پروازهایی که به فرودگاه بیرجند و سایر فرودگاه‌های کشور وارد و خارج می‌شوند بسیار مهم است و در نهایت باعث تأمین ایمنی و سلامتی مسافرانی است که از این فرودگاه استفاده می‌کنند.

کاشف علیپور با بیان اینکه گروه بازرسی پروازی کشور شامل خلبان و سایر افرادی که پشتیبانی پرواز را انجام می دهند است، افزود: وظیفه ما وارسی و بازرسی فرودگاه‌های کشور است که کار بسیار سختی است و همچنین کار پرواز و بازرسی پروازی سخت‌ترین کار پروازی در دنیا است و قابل مقایسه با نوع پروازهای دیگر نیست.

وی با اشاره به اینکه پرواز فلایت چک بسیار خطرناک است و گروه پروازی باید مجرب و آموزش دیده باشند اظهار داشت: مجرب‌ترین کادر پروازی متعلق به پروازهای فلایت چک است و اپریتور آن نیز باید شرایط خاصی داشته و آموزش‌های لازم را دیده باشد و با دقت بسیار بالا دستگاه‌های کمک ناوبری را انجام دهد.

سرپرست مرکز آموزش فنون و خدمات هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری ایران با بیان اینکه در این وارسی تمام فرودگاه‌های کشور چک می‌شوند، گفت: حدود 2 سال است که هواپیمای فلایت چک نداشته ایم، به همین دلیل مدتی از هواپیما و تجهیزات خارجی استفاده کرده و تازه آغازکردیم اما خوشبختانه هواپیما خریداری شده و این کار را خودمان انجام خواهیم داد و امیدواریم کار وارسی سایر فرودگاه‌ها را نیز تا چند ماه آینده انجام دهیم.

کاشف علیپور با بیان اینکه حدود 54 فرودگاه در کشور وجود دارد که باید وارسی شود، بیان کرد: در این راستا فرودگاه‌هایی مانند فرودگاه‌های شرکت نفت و شرکت پست و سایر تعدادی که متعلق به فرودگاه‌های خصوصی و دولتی است و متعلق به فرودگاه‌های کشور نیستند نیز توسط هواپیمای فلایت چک وارسی می‌شوند.

وی خاطر نشان کرد:دستگاه‌های کمک ناوبری که وارسی می‌شوند براساس نوع و وضعیت کالیبره به آنها تایم داده می‌شود تا مجدد وارسی شود.

سرپرست مرکز آموزش فنون و خدمات هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری ایران تصریح کرد: مرکز آموزش فنون و خدمات هوایی علاوه بر وظیفه اصلی خود که آموزش خلبان و آموزش‌های دیگر است، بخش بازرسی پروازی‌اش نیز توسط شرکت فرودگاه و ناوبری هوایی ایران افتتاح و تشکیلات آن به روز شد.

کاشف علیپور یادآور شد: همچنین علاوه بر بخش‌های قبلی بخشی را به عنوان فلایت سرویس راه اندازی کردیم که مانند همین بخش با هواپیمای خاص خودش است و این کار را در مرکز آموزش فنون و خدمات هوایی انجام می‌دهیم تا آموزش‌های لازم را پرسنل فنی خلبان و fis آن بینند.

 

کد خبر 558719

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین