۰ نفر
۳۰ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۸

دکتر عایشه بنت‌الشاطی نویسنده‌ی مشهور مصری می گوید : " تجربه‌ی حوادث و تحولات جهانی، زینب را آن‌ طور که شایسته بود پرورش داد و او را نمونه‌ای از عالی‌ترین مراتب انسانیت قرار داد. "

دکتر عایشه بنت‌الشاطی نویسنده‌ی مشهور مصری و صاحب کتاب (بانوی کربلا) درباره حضرت زینب می گوید : " زینب تنها بانویی است که عالی‌ترین نمونه شهامت و دلیری، دانش و بینش، کفایت و خردمندی، قدرت روحی و تشخیص موقعیت بود و هر وظیفه‌ای از وظایف گوناگون اجتماعی را که به عهده گرفت به خوبی انجام داد. "

نویسنده (بانوی کربلا) در ادامه می افزاید : " من زینبی می‌گویم و شما زینبی می‌شنوید - نه من به حقیقت کمالات و فضایل او رسیده ام، و نه شما می‌توانید به این حقیقت عالی برسید- من از دور ایستاده و آفتاب و درخشان فضایل او را می‌نگرم و هنگام مطالعه‌ی زندگی پرحادثه او، پس فوق العادگی از خود نشان داده، در برابر پیشگاه با عظمت او سر فرود می‌آورم. زینب ماهی است که از پنج خورشید تابان کسب نور کرده و از هر کدام به طور شایسته‌ای بهره گرفته و آنگاه جهانی را روشنائی بخشیده است. "

وی در ادامه عنوان می کند : " خون پاک، ریشه‌ی پاک، شیر پاک، ذکاوت سرشار، مربیان بزرگ، شرکت در بزرگ‌ترین انقلابات بشری، تجربه‌ی حوادث و تحولات جهانی، زینب را آن‌ طور که شایسته بود پرورش داد و او را نمونه‌ای از عالی‌ترین مراتب انسانیت قرار داد. نام این زن در تاریخ ما و تاریخ انسانیت با مصیبتی بزرگ مزین گردیده و آن مصیبت کربلا است، مصیبتی که تاریخ نویسان اتفاق دارند که یکی از حوادث مؤثر در تاریخ شیعه خصوصاً، و در تاریخ اسلامی عموماً بوده، حتی بعضی از آن‌ها معتقدند که بالاترین و مؤثرترین حادثه‌ای است که مذهب تشیع را بنا نهاد و آن را پا برجا قرار داد. زینب وظیفه داشت نگذارد این خون مقدسی که ریخته شد به هدر رود، گمان ندارم مبالغه باشد، اگر بگویم زینب کسی است که پس از وقوع این کشتار آن را مصیبتی جاوید و فراموش نشدنی قرار داد. "

دکتر بنت الشاطی در پاسخ به سوال " زینب در آغاز جوانی گونه بوده است؟ " می‌گوید: "مراجع تاریخی از توصیف رخساره‌ی زینب در این اوقات خودداری می‌کنند، زیرا وی در خانه بوده و روبسته زندگی می‌کرده است و نمی‌توانستند مگر از پشت پرده او را ببینند؛ ولی پس از گذشت ده‌ها سال از این تاریخ زینب از خانه بیرون می‌آید و مصیبت جانگداز کربلا او را به ما نشان می‌دهد و کسی که او را به چشم دیده برای ما این گونه توصیف می‌کند. "

این نویسنده‌ی مصری درباره‌ی هدف خود از نوشتن کتاب (بانوی کربلا) می‌گوید: "من تا توانسته‌ام و کوشیده‌ام که رنگ‌های اصلی تاریخ را در این نقاشی که از زندگی آن بانوی بزرگ است نشان دهم، بدون آن که سایه‌ی فضایل و مناقب از میان برود و یا در آن خللی رخ دهد. "

کد خبر 56089

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مرتضي IR ۰۳:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    0 0
    وقتي ديدم كه كسي در اين مورد نظر نداده ناراحت شدم . فقط بگويم كه تمام دلها براي حسين مي سوزد و دل حسين براي زينب !
  • عرفانه IR ۰۶:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    0 0
    سلام خداوند و ملائکه بر روح مطهر دختر امیرالمومنین علی علیه السلام، عقیله بنی هاشم زینب کبری
  • زینب IR ۰۸:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    0 0
    به راستی که این بزرگ بانوی اسلام درمیان بانوان الگویی جاودان است که شناخت و بکار بستن گوشه ای از منش ایشان برای سعادت همیشگی نوع بشر و نه فقط زنان کفایت می کند... کربلا یی نمی ماند اگر زینب نبود. روز ولادت این نور پاک خاندان طهارت بر همگان مبارک باد!
  • يا الله IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    0 0
    ولادت اين بانوي بزرگوار را تبريك عرض ميكنم و از حضرت زينب عاجزانه درخواست دارم و التماس ميكنم كه عيدي اين بنده حقير را هم مرحمت نمايند.امين يا رب العالمين التماس دعا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین