ایسنا نوشت: وزیر ارشاد دولت احمدی‌نژاد گفت: آنچه که امروز برای ما قطعی است، حضور جدی همراهان‌مان در انتخابات و معرفی و حمایت از یک گزینه برای انتخابات ریاست جمهوری است که قطعا آقای روحانی، نخواهد بود.

سید محمد حسینی با اشاره به در پیش رو بودن انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: با مشخص شدن ترکیب مجلس شورای اسلامی و تعیین هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌ها، به طور طبیعی فکر و ذهن فعالان سیاسی به دو انتخابات مهم و سرنوشت ساز سال ۹۶ معطوف شده است که در این میان انتخابات ریاست جمهوری همواره از اهمیت بالایی برخوردار بوده؛ چرا که رئیس جمهوری بعد از مقام معظم رهبری بالاترین جایگاه اجرایی را عهده دار است و در تمامی شئون جامعه تاثیر می‌گذارد.

وی با بیان این‌که «طبیعی است که احزاب از هم‌اکنون به فکر انتخاب یک گزینه مناسب برای ریاست جمهوری باشند»، ادامه داد: تعیین دولتمردان و مدیران نظام در مجموعه قوه مجریه صورت می‌گیرد؛ لذا طبیعی است که احزاب و تشکل‌ها از حالا به فکر انتخاب گزینه مناسب برای این جایگاه باشند.

وی در همین زمینه، یادآور شد: لازمه انتخاب درست، تحلیل شرایط فعلی جامعه است که با چه مشکلات و چالش‌هایی روبه‌رو است و برای برون‌رفت از وضع موجود و متحول کردن اوضاع اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، با چه برنامه‌ها و طرح‌هایی می‌توان وارد صحنه شد و مسلماً ارائه راهبردها و راهکارها برای بهبود شرایط، بدون آینده‌نگری و پیش‌بینی اجمالی مسائل و رخدادها و نیز انتظارات مردم در سال‌های آتی، میسر نیست و  بر این مبنا، همفکری و تضارب آرا و اندیشه‌ها در این مباحث از سوی دلسوزان نظام و فعالان عرصه سیاست اجتناب ناپذیر است و این روزها پرداختن به آن در محافل سیاسی در دستور کار قرار دارد.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به ویژگی‌های رئیس جمهوری آینده گفت: در مرحله بعد به ویژگی‌های رئیس‌جمهوری می‌رسیم که چه فردی با چه توانمندی‌ها، تجارب و همکارانی می‌تواند پاسخگوی توقعات باشد و البته شاید هنوز زود باشد که درباره مصادیق و گزینه‌ها صحبت شود ولی بزودی بررسی در مورد افرادی که در مظان کاندیداتوری یا واجد صلاحیت‌هایی هستند که می‌توانند این مسئولیت خطیر را پذیرا باشند، شروع می‌شود.

وی افزود: نکته دیگری که برای رسیدن به گزینه نهایی مدنظر دوستان ماست اقبال جامعه نسبت به شخصیت‌های مورد نظر است که فهم مقبولیت یا عدم مقبولیت آن‌ها از سوی مردم، با بحث و گفت‌وگو در اتاق‌های فکر و محافل محدود تشکیلاتی امکان‌پذیر نیست؛ لذا بر این باوریم که نظرسنجی‌ها و افکارسنجی‌های دقیق و غیرجانبدارانه‌ای در این زمینه مورد نیاز است تا بتوان واقع‌بینانه تصمیم گرفت و به نتیجه اقدامات امیدوار بود.

وی با تاکید بر این‌که «برای انتخاب کاندیدای ریاست جمهوری، چند ماهی طول خواهد کشید تا به جمع‌بندی نهایی برسیم»، گفت: بر این اساس چند ماهی طول می‌کشد تا به جمع‌بندی نهایی برسیم، چون علاوه بر الزامات مذکور، تبادل‌نظر و هماهنگی با دیگر تشکل‌ها و شخصیت‌های ولایتمدار و ارزشی، محتاج فرصت و زمان کافی است.

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در پایان تاکید کرد: آنچه که امروز برای ما قطعی است، حضور جدی همراهان ما در انتخابات و معرفی و حمایت از یک گزینه است که البته آن گزینه قطعاً آقای روحانی، رئیس جمهور فعلی نخواهد بود.

29219

 

کد خبر 561435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
    107 4
    به جان خودم انتخابات بدون احمدی نژاد اصلا حال نمی ده. مدیونی اگر نیای.
  • بی نام A1 ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
    9 90
    از فهوای کلام چنین برمیاید که اطاق فکر وتخریب روحانی جواب نداده
  • وحدتی RO ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
    سلام علیکم. بنده حامی احمدی نژاد نیستم ولی این واقعیت رو باید قبول کرد که رئیس جمهور اسبق از پایگاه عظیم مردمی برخوردار است مردم عزیز بعضی مواقع احساساتی تصمیم میگیرند اینو نباید از اذهان فراموش کرد که ملت شریف دریافت یارانه نقدی رو مدیون احمدی نژاد هستن. روحانی اگه دنبال رای است باید از طرق مختلف محبوبیت خود را در بین مردم افزایش دهد در غیر اینصورت قطعا نفر دوم میشه و بازی رو خواهد باخت
  • شاهین IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
    4 0
    اگر ملت دوباره به احمدی نژاد رای دهند شایسته سرنوشت ونزئلا هستند و لیاقتشان قحطی و تحقیر بین المللی