مهر نوشت: فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت:تیم تروریستی که در غرب کشور منهدم کردند، از همین نفراتی بودند که از داخل کشور به سوریه رفته بودند و به داعش ملحق شده بودند و آموزش‌ها دیده بودند.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان در «اولین همایش جنگ ترکیبی» که دوشنبه-11 مرداد- در دانشگاه دافوس ارتش برگزار شد، با بیان اینکه ما امروز در منطقه درگیر جنگی هستیم که در همه ابعاد ما را درگیر کرده است و باید متناسب با آن ظرفیت‌های لازم را ایجاد کنیم، اظهار کرد: نیروهای داعش در یک فرصت یک ماهه از استان الأنبار عراق تا سعدیه و جلولا پیش آمدند و بسترسازی خوبی را انجام دادند که هنوز ابعاد کامل آن مشخص و بیان نشده است.

وی افزود: داعش یک تعدادی از عناصر خود را در داخل کشور و در نفت‌شهر، قصرشیرین و مناطق غربی استخدام کرده بود. تیم تروریستی که بچه‌های ما در اسفندماه در غرب کشور منهدم کردند، از همین نفراتی بودند که از داخل کشور به سوریه رفته بودند و به داعش ملحق شده بودند و آموزش‌های تروریستی و انتحاری زیادی را کسب کرده بودند. در واقع آنها در حال انجام اقداماتی در این مناطق بودند که طی درگیری‌های اسفندماه سال گذشته در این مناطق دو نفر از افرادی که به عضویت داعش درآمده بودند به هلاکت رسیدند.

اهم اظهارات سرتيپ پوردستان را در ادامه بخوانيد:

*داعش خود را برای درگیری با ما آماده کرده بود اما حضور مؤمنانه نیروهای مسلح و نیروی زمینی ارتش باعث شد تا جلوی این تهدیدات گرفته شود.

*هنوز ردپای داعش در استان دیاله عراق که با کرمانشاه و ایلام ما هم‌مرز است، وجود دارد. یک بخشی از نیروهای داعش امروز به افغانستان آمده‌اند و طالبان با آن بیعت کرده است. البته فعلاً در نزدیکی‌های مرز پاکستان هستند اما بنا دارند که ما را درگیر کنند.

*یکی از حوزه‌هایی که در جنگ‌های ترکیبی و هیبریدی ما را درگیر می‌کند و حتی به منازل و اتاق‌های خواب ما نفوذ کرده است، جنگ نرم است؛ آنها در جنگ نرم این همه اینترنت و ماهواره تهیه می‌کنند تا ما را درگیر کنند؛ این یکی از ابعاد جنگ‌های ترکیبی است.

*تحریم‌های اقتصادی می‌تواند حرکت کشور را تحت تأثیر قرار دهد، دشمن موضوع برجام را آغاز کرد.پس از امضای برجام، تحریم‌ها برطرف می‌شود؛ آنها می‌خواستند با این حرف‌ها امید را در مردم و کشور ایجاد کنند و قصد داشتند وقتی برجام به نتیجه نمی‌رسد و امید مردم برآورده نمی‌شود، ملت را به کف خیابان‌ها بکشانند.

*دشمن در برجام می‌خواست مردم را به کف خیابان‌ها بکشاند و تجربیات سال ۸۸ را در این مسئله پیدا کند اما با هوشمندی مقام معظم رهبری جلوی این مسئله گرفته شد.

*یکی دیگر از حوزه‌های جنگ ترکیبی بحث بیوتروریسم است. واقعا باید به این مسئله رسیدگی شود. ما جلسه‌ای را با فرمانده قرارگاه پدافند غیرعامل داشتیم و درخواست کردیم که برای مقابله با این مسئله از ظرفیت‌های نیروی زمینی استفاده کنند و اعلام کردیم، آماده‌ایم مرزها را کنترل کنیم.یکی از مواردی که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید داشتند، محصولات تراریخته است که بر روی رشد گیاهان و مواد غذایی کار می‌کند. این فناوری یکی از مواردی است که دشمن روی آن سرمایه‌گذاری کرده و برای منافع بشری نیست، بلکه برای تحقق منافع استکباری است.

*یکی از اهداف محصولات تراریخته، کنترل جمعیت است. اروپایی‌ها با محصولات تراریخته قصد دارند کنترل جمعیت کشورهای مسلمان را به‌دست بگیرند. حتی صهیونیست‌ها زمانی می‌گفتند که اگر اعراب را در بحث جمعیتی رها کنیم، ظرف ۵ سال سرزمین‌های اشغالی را پر می‌کنند.

*ایران پیش از انقلاب اسلامی و ارتش، ژاندارم آمریکا در منطقه بود، یعنی مطابق خواست آمریکایی‌ها همه کشورها را به خط می‌کرد. همچنین ایران، در آن مقطع جبهه جلویی ناتو در مقابل ورشو بود، یعنی باید به نفع آمریکا و ناتو زمین می‌داد و زمان می‌گرفت.با پیروزی انقلاب اسلامی تمامی این مزیت‌ها از آمریکا گرفته شد، بنابراین آنها تلاش می‌کردند تا مجددا این مزیت‌ها را بگیرند، اما نگرانی آمریکایی‌ها این بود که انقلاب اسلامی با خودش حرف‌های جدیدی آورد و می‌دانست ادبیات انقلاب تنها در حوزه مرزهای جغرافیایی ما باقی نمی‌ماند.

*در روزهای آغازین انقلاب، آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی جنگ ترکیبی و هیبریدی را به کار گرفت.آمریکا برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی از این شیوه استفاده کرد و در یک زمان کوتاه ۱۸ ماهه محاصره اقتصادی را علیه ما انجام داد و سپس سیاست منزوی‌سازی جمهوری اسلامی را در دستور کار قرار داد. آمریکایی‌ها از سوی دیگر به اپوزیسیون نظام فرخوان دادند تا ناامنی‌هایی را در کشور ایجاد کنند و در نهایت صدام را علیه ما تجهیز کرد. این موارد، یک جنگ هیبریدی تمام عیار علیه انقلاب اسلامی بود.

*امروز شیوه‌هایی که آمریکایی‌ها به‌کار می‌گیرند با شیوه‌های سال ۵۷ تفاوت دارد. ما باید ابعاد تهدیدات را شناسایی کنیم و سپس در جنگ‌های ناهم‌تراز به یک ادبیات مشترک برسیم و وقتی اسم نوع تهدید و نوع مقابله می‌آید، باید یک ادبیات واحد داشته باشیم و متناسب با آن بتوانیم برنامه‌ریزی کنیم.

29217

 

کد خبر 562384

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین