به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ دکتر سید محمد حسین میردهقان، که در اولین نشست کارشناسان مسئول امور مامایی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در همدان سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: اعتباربخشی و ارزیابی در بیمارستانها در دو دوره گذشته انجام شده که امید است با توجه به نگاه ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال جاری درباره استانداردهای اعتباربخشی، بخش هایی اضافه شود.
میردهقان با تاکید بر اینکه پزشکان باید کیفیت محور باشند گفت: امروز بیمارستان ها با بهره گیری از استانداردها به راحتی قابل کنترل هستند.
وی با بیان اینکه باید در بخش مامایی با ایجاد تغییر نگرش ها، آموزش ها در چارچوب برنامه ارائه شود خاطرنشان کرد: با ایجاد این رویه می توان خطاهای پزشکی را کاهش داد.
این مسئول افزود: در سال جاری عنوان بیمارستان های درجه یک عالی به بیمارستانهایی دارای صلاحیت و اطمینان اعطا خواهد شد.
وی با اشاره به دستاوردهای اعتباربخشی گفت: توسعه کار تیمی و استفاده از خرد جمعی، مدیریت منابع و دسترسی به نتیجه متوازن در بیمارستان ها ضرورت دارد.
وی ارتباط ضعیف با بیماران را از مشکلات اصلی و دیرینه بیمارستان ها عنوان کرد و تاکید کرد: بیشتر مشکلات ما نشات گرفته از این ارتباط ضعیف است.
دکتر محمدرضا عبادیان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز برگزاری این نشست را فرصت مناسبی برای کنکاش، همفکری و تبادل تجربه و بررسی مسائل عنوان کرد و افزود: برگزاری این همایش تشویق و ترغیب دانشگاههای علوم پزشکی کشور برای انتخاب بهترین راه و دستیابی به اهداف طرح تحول سلامت را موجب می شود.
وی با اشاره به اهمیت روش محوری، اثربخشی، توانمندسازی و رضایت مندی در اعتبار بخشی گفت: زیرساخت های بیمارستانی با اجرای طرح تحول سلامت بهبود یافت و برنامه ها با هدف گذاری خوب پیش می رود.
46






نظر شما