سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز «تمهیدات اداری طبق آیین نامه قانون مبارزه با قاچاق کالا» را دلیل تاخیر در معدوم سازی 13 خودروی قاچاق اعلام کرد و گفت: بعد از انجام کامل امور اداری، این خودروها در شیراز معدوم خواهند شد.

قاسم خورشیدی افزود: طبق اعلام قبلی سازمان تعزیرات حکومتی، قرار بود فردا 13 خودروی لوکس قاچاق در استان فارس به همراه چند تن کالای قاچاق در چند استان معدوم شوند.

وی ادامه داد: با توجه به تذکر دادستان دیوان محاسبات به سازمان جمع آوری اموال تملیکی برای انجام همه تشریفات اداری معدوم سازی طبق ماده 55 و 56 آیین نامه جدید قانون مبارزه با قاچاق کالا، مقرر شد این مراحل قانونی به طور کامل انجام شود.

به گفته وی، تلقی دادستان دیوان محاسبات این بوده همه اقدامات لازم برای صادرات مجدد این خودروها و در مجموع کالاهای سرمایه ای انجام نشده است؛ براین اساس مقرر شده بعد از طی این مراحل، توضیحات اداری درباره دلایل عدم صادرات (و در نتیجه راه باقیمانده برای معدوم سازی این خودروها) ارائه شود.

خورشیدی افزود: براین اساس، سازمان جمع آوری تملکی تمهیدات اداری برای طی همه مراحل قانونی را انجام می دهد تا مشکل آیین نامه ای پیدا نکند.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شمار خودروهای لوکس قاچاق را 45 دستگاه بیان کرد و گفت: بعد از انجام همه مراحل اداری و قانونی، به جز چند دستگاه، بیشتر این خودروها طبق آیین نامه ابلاغی، باید معدوم شوند.

معاون فرهنگی و پژوهش ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز امروز در گفت وگو با ایرنا اعلام کرد که با توجه به عزم جدی دولت برای برخورد ریشه ای با پدیده قاچاق و فساد، فردا(چهارشنبه) در پنج استان کالاهای قاچاق امحا می شود.

سیدمحمدرضا عبادی به ابلاغ آیین نامه های قانون مبارزه با قاچاق کالا در تیرماه امسال از سوی دولت اشاره کرد و افزود: طبق ماده 55 این آیین نامه، امحای کالاهای قاچاق برای برخورد قاطع با پدیده قاچاق و فساد لازم اجراست.

وی، کالاهای قاچاقی که فردا در پنج استان امحا می شوند را میوه، البسه، لوازم آرایشی و بهداشتی، پارچه، میوه و ... اعلام کرد و گفت: کالاهایی که در تهران نابود می شوند نتیجه بررسی بیش از یک هزار و 400 پرونده قاچاق است.

معاون فرهنگی و پژوهش ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه معدوم کردن کالاهاق قاچاق چند شرط دارد، افزود: خسارت به تولید داخلی و تجارت قانونی در نتیجه فروش کالای قاچاق را از جمله این موارد است.

درخواست مردم برای برخورد با قاچاق چیان دانه درشت

معاون فرهنگی و پژوهش ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه برای برخورد با قاچاق نظرسنجی های زیادی از مردم انجام شد، گفت: «عزم جدی دستگاه ها در این رابطه و برخورد با دانه درشتها» دو خواسته مردم در این نظرسنجی ها بود.

وی افزود: براین اساس معدوم سازی کالاهاق قاچاق از جمله خودروهای لوکس که از سوی قاچاقیان دانه درشت صورت می گیرد، همسو با این خواسته مردمی است.

 

22339

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 568275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
    1 0
    قول میدم فقط بدنه است. موتور و لوازم داخلیش یدکی ماشین های خودشون خواهد شد.
  • بی نام A1 ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
    0 0
    قاچاق باید برای قاچاقچی آنچنان هزینه بر باشه که دیگه جرات نکنه که سرمایه اش را در راه قاچاق به کار بگیره. این انهدام ها انشاالله اولین قدم است.
  • بی نام US ۱۶:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
    0 0
    قانون تکلیف اموال قاچاق با صاحب وبدون صاحب را مشخص کرده مگه این کالا ها هروئین است که میخواهند معدوم کنند تریا را هم بایست تحویل داروسازی ها بدهند تا گرانترین داروی وارداتی ازش استحصال شود خدایا اینها دیگه کیین بر ما مسلط کردی
  • سیا IR ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
    0 0
    شما که اینقدر مصر به معدوکردن 1 میلیون دلار خودرو ، که ارز مردم برایش هزینه شده است، هستید، لطفا کنید تمام قاچاقچیان مواد مخدر، زمین خواران رسمی و غیر رسمی، قاچاقچیان دارو و ... را هم اعدام کنید.
  • بی نام A1 ۱۸:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
    0 0
    خوب چرا مصادره نشود و بعد از حراج پولش در اختیار بهزیستی قرار نگیرد .؟
  • محمد جواد SK ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
    0 0
    باسلام انقدر این دست آندست نکنید مال دنیا بخدا ارزش ندارد به این قاچاقچیان رحم نکنید وبرنامه معدوم کردن را بتاخیر نندازید چون این قاچاقچیان با یک ترفندی دیگر وسوستان میکنند و شما را از معدوم کردن این کالا ها منصرف مینمایند ومملکت را بیشترازاین به نابودی میکشانند
  • حقیقت گو IR ۰۳:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
    0 0
    قاچاق بده، درست. اما بهتر نیست از این کالاهای مکشوفه استفاده ی بهتری بشه تا اینکه صرفا بره زیر پرس؟ چرا برای ساخت فیلم در اختیار سینماگران و بدلکاران قرار نمی گیره تا حداقل سر صحنه ی یک فیلم استفاده بشه و مثلا منفجر یا به هر شکل دیگه معدوم بشه تا لااقل به یک دردی خورده باشه. واقعا در هدر دادن منابع بی نظیریم.