به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، محمود دادگو با اشاره به تاثیر روند فزاینده رکود و تورم اقتصادی بر صنعت ساختمانسازی، خاطرنشان کرد: ازآنجاکه شهرداریها فاقد بودجههای دولتی بوده و از محل عوارض پرداختی شهروندان و همچنین منابع حاصل از صدور پروانه ساختمانی و جرائم گروه ماده صد ارتزاق میکنند، در شرایط کنونی بهشدت با کمبود نقدینگی روبهرو شدهاند.
وی با تأکید بر اینکه «اقتصاد مقاومتی» به معنی فرورفتن در لاک تدافعی نیست و در عین صرفهجویی مالی باید به دنبال رونق تولید و شتاب اقتصادی بود، خاطرنشان کرد: یکی از مسائلی که به تشدید رکود در شرایط کنونی دامن زده است، اعتقاد دولت به روند کُند توسعه اقتصادی است و برخی باور دارند که «اقتصاد مقاومتی» به معنی محتاط بودن و حرکت آهسته و پیوسته است حالآنکه اینطور نیست.
این مسئول ارشد شهری افزود: در بحث شهرداریها نیز چنانچه مسئولان شهری خواستار تکمیل پروژههای نیمهتمام عمرانی و جلوگیری از ایجاد وقفه در مسیر خدمترسانی شتابان به شهروندان میباشند، باید در نحوه هزینه کرد بودجهها دقت نظر لازم را به خرج داده و از هرگونه اسراف و ریختوپاش پرهیز نمایند.
دادگو گفت: مضاف بر این، شهرداریها در انتخاب پیمانکاران پروژههای عمرانی و خدماتی توجهات لازم را اعمال نمایند و با مجموعههایی طرف قرارداد شوند که مجهز به سه اصل سرعت، دقت و کیفیت باشند تا از منافع مادی و معنوی شهروندان صیانت شود.
رئیس مجلس محلی کرج در بخش دیگری از سخنانش بابیان اینکه مسئولان اجرایی باید در هزینه کرد اعتبارات امانتدار باشند و بدانند که منابع مالی در اختیار آنها حقالناس بوده و جزو سرمایههای ملی به شمار میرود، بیان داشت: در همین ارتباط بخشهای نظارتی در شهرداریها باید بیشازپیش تقویت شوند و موضوعاتی که سلامت مالی واداری در فضای خدمترسانی را تضمین میکند، مورد پایش و بررسی مستمر قرار دهند.
وی در پایان با اذعان بر اینکه گذر از گردنههای سخت و دشوار کنونی جز باسیاستهای شفاف مالی و پایبندی به اسناد فرادستی توسعه شدنی نیست، عنوان کرد: مجموعه رهنمودها و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی باید نصب العین مردم و مسئولان بهویژه در شهرداریها قرار گیرد و در رأس آن باید بدانیم که صرفهجویی و ریختوپاش بدترین استراتژی برای ایجاد ویترین کاذب از عملکردها است.
۴۸
نظر شما