۰ نفر
۲ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰

ایرنا نوشت: پاکستان در تلاش است تا در مساله کشمیر حمایت اعضای سازمان همکاری اسلامی را جلب کند.

در شرایطی که ناآرامی ها و درگیری های خونین در منطقه کشمیر هند ادامه دارد، پاکستان همچنان می کوشد تا با نهایت استفاده از ابزار دیپلماسی، توجه و حمایت جامعه جهانی به ویژه کشورهای مسلمان را از مواضع ضدهندی دولت اسلام آباد درخصوص مسئله کشمیر جلب کند.

پس از ارسال نامه به دبیرکل سازمان ملل، شورای حقوق بشر، اتحادیه اروپا، سازمان همکاری اسلامی و رایزنی های دوجانبه با مقام های عالی کشورهای مختلف درخصوص مسئله کشمیر و تلاش برای جلب حمایت آنان از مواضع پاکستان در قبال مسئله کشمیر، روز گذشته 'طارق فاطمی' دیپلمات کهنه کار و دستیار ویژه نخست وزیر این کشور از سفرای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی دعوت کرد تا ضمن ارائه گزارشی به آنان از تازه ترین تحولات کشمیر، دولت متبوع آنان را در خصوص موضوع کشمیر با پاکستان همراه سازد.
طارق فاطمی در این جلسه، به سفر اخیر 'ایاد بن امین مدنی' دبیرکل سازمان همکاری اسلامی به اسلام آباد اشاره کرد و گفت که این مقام عالی سازمان همکاری اسلامی در دیدار با مقام های پاکستان، نسبت به رویدادهای ناگوار جاری در کشمیر عمیقا ابراز تاسف کرد.
ایاد بن امین مدنی چند روز پیش در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با سرتاج عزیز مشاور نخست وزیر پاکستان در امور خارجه گفت که اوضاع کشمیر به سمت برگزاری یک رفراندوم پیش می رود.

طارق فاطمی در جلسه روز گذشته با سفرای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی گفت: مردم مسلمان کشمیر در این شرایط سخت، چشم انتظار یاری برادران دینی خود هستند.
وی گفت: کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی باید صدای خود را درخصوص مسئله کشمیر بالا ببرند و نقشی در متوقف کردن خونریزی در این منطقه ایفا کنند.
طارق فاطمی همچنین با بیان اینکه پاکستان خود را متعهد می داند که مسئله جامو و کشمیر را از طریق گفت و گو حل و فصل کند، بر ضرورت به رسمیت شناخته شدن حق تعیین سرنوشت مردم کشمیر براساس قطعنامه های صادره از سوی شورای امنیت سازمان تاکید کرد.

چندی پیش 'اعزاز احمد چودری' قائم مقام وزارت امور خارجه پاکستان با ارسال نامه ای به همتای هندی خود، از وی برای گفت و گو درباره مسئله کشمیر به اسلام آباد دعوت کرد اما طرف هندی تاکید دارد هرگونه گفت و گو با پاکستان، باید شامل مسائل مربوط به تروریسم هم باشد. دهلی نو پاکستان را متهم به حمایت از تروریسم علیه هند می داند.

پاکستان در شرایطی به اقدام موثر از سوی سازمان همکاری اسلامی چشم امید دوخته است که نشانه ای از وحدت، یکپارچی و عزم و اراده جدی در این سازمان متشکل از 57 کشور برای توجه به مسائل جهان اسلام از جمله مسئله فلسین، سوریه، یمن،عراق و کشمیر به چشم نمی خورد.

رفتارهای اختلاف افکنانه برخی اعضای اصلی این سازمان از جمله برخی اعراب حوزه خلیج فارس سبب ایجاد اختلاف ها و شکاف های عمیق میان کشورهای مسلمان شده و چه بسا باعث شده سازمان همکاری اسلامی بجای حرکت در مسیر رفع چالش های جهان اسلام، خواسته یا ناخواسته به سمت تحقق اهداف دشمنان جهان اسلام گام بردارد.

52310

کد خبر 570876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =