به گزارش خبرآنلاین به نقل از آمازون، در خصوص لئوناردو داوینچی کتابها و نوشته های مختلفی درباره نبوغ وی در نقاشی و دیگر فنون و مهارتهای او مثل مجسمه سازی و معمای ثبت شده است که حتی گفته می شود طرح اولیه هواپیماهای امروزی را نیز او طراحی کرده است که برادران رایت از نوشته هایش الگو برداشته اند.
به اعتقاد بسیاری از محققان و دانشمندانی که درباره آثار وی تحقیق و بررسی کرده اند اکثر نقاشی های داوینچی رگه هایی از اصول معماری را در خود دارد و حتی به گفته یکی از محققان که کشف کرده است در تابلوی شام آخر وی تمام حواریون را در اطراف مسیح با استفاده از اشکال هندسی ترسیم کرده است به طوری که «یهودا» کسی که گفته می شود محل اختفای مسیح را اطلاع داده بود در این اشکل هندسی جای ندارد.
«جیووانی ماریا پالا» اهل ایتالیا درباره رابطه لئوناردو داوینچی با موسیقی کتابی نوشته است و اعتقاد دارد این نقاش ایتالیایی موسیقیدانی برجسته بوده است که این هنر خود را به دلایل نامعلومی پنهان کرده است.
«ماریا پالا» که خود موسیقیدانی برجسته در کشور ایتالیا محسوب می شود در تحقیقات خود روی تابلوی شام آخر نتایج بررسی هایش را در کتابی با عنوان «هدیه موزیکال داوینچی و بستگان یهودی» با اشاره به این مطلب که مادر این نقاش ایتالیایی یک یهودی روس بوده است، می نویسد: با وجود حاشیه نوشته خود داوینچی زیر نقاشی هایش می توان به این نتیجه رسید که وی نقاشی های خود را بر اساس نت های موسیقی می کشیده است.
بنابراین گزارش، وی که پیش از این در سال 1999 موفق به دریافت جایزه موسیقی گولدن لیون پرایز فستیوال موسیقی ونیز شده است با همکاری همسرش در این تحقیقات توضیح می دهد که چگونه در تابلوی شام آخر داوینچی، 12 نت و علامت های موسیقی میان نان، دستها و میوه های روی میز جلوی مسیح و حواریون پنهان کرده است و علاوه بر این نوشته های عبری از طریقه ایستادن حواریون شکل می گیرد که گفته های تاریخی راجع به یهودی بودن مادرش را ثابت می کند.
او در این کتاب معتقد است در حقیقت لئوناردوی جوان تمام هدفش از این نقاشی ستایش و احترام به مادرش بوده است و چهره زنی که در تصویر دیده می شود همانطور که «دن براون» در رمز داوینچی نوشته است مریم مجدلیه نیست بلکه صورت یوحنا بوده است که شبیه زنان کشیده شده است.
نظر شما