نخستین کتابخانه تخصصی شیعه‌شناسی با 10 هزار عنوان کتاب در مجمع جهانی شیعه‌شناسی راه اندازی می شود.

به گزارش خبرآنلاین، مجمع جهانی شیعه شناسی در سال 1380 به همت حجت الاسلام علی انصاری تأسیس شده است و با در نظر دارد تا هدف‌های علمی و عملی پژوهشگران را تحقق بخشد و در مسیر تشیع تاثیرگذار واقع شود. تاسیس پژوهشکده شیعه شناسی، تدوین دائرة المعارف مشاهیر تشیع، راه اندازی پایگاه بزرگ اطلاع رسانی در اینترنت، تأسیس و افتتاح کتابخانه تخصصی شیعه شناسی، پاسخ گویی عالمانه به شبهات، ایجاد بانک اطلاعات نرم افزاری و ایجاد بخش مستبصرین (شیعه شدگان) از جمله این فعالیت ها هستند.

پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع در حال حاضر امکان دسترسی به اطلاعات در سه زبان فارسی، عربی و اردو را فراهم می‌کند.اخبار شیعه، مقالات تخصصی شیعه شناسی، پاسخ به شبهات، کتابخانه و فروشگاه الکترونیکی از بخش‌های مختلف پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع است که اطلاعات جامعی را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

بخش پاسخ به شبهات از غنی‌ترین امکانات پایگاه اطلاع‌رسانی است و بالغ بر 100 جلد کتاب پاسخ به شبهات درباره سئوالات این بخش تدوین و به چاپ رسیده است. بخش مستبصرین مجمع نیز با ارائه اطلاعات در زمینه شبهات و سئوالات شیعی افراد بسیاری را به مذهب تشیع جذب کرده است.

همچنین به زودی کتابخانه تخصصی شیعه‌شناسی همزمان با تاسیس مجمع جهانی راه اندازی می شود. این کتابخانه نخستین کتابخانه تخصصی شیعه‌شناسی در جهان است که بیش از 10 هزار جلد کتاب در زمینه شیعه‌شناسی را در آن گردآوری شده است. این کتابخانه امکان استفاده کتاب‌ها به صورت قفسه باز را فراهم می‌کند.

بانک اطلاعات نرم‌افزاری، مکمل مناسبی برای پایگاه اطلاع‌رسانی و کتابخانه مجمع است و نرم‌افزارهایی در زمینه امامت و ولایت، شیعه‌شناسی، پاسخگویی به شبهات و مناسبت‌ها را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. کتابخانه دیجیتال از دیگر امکانات مجمع جهانی شیعه شناسی است که دو هزار کتاب در این کتابخانه گردآوری شده و به روز رسانی می‌شود.

چاپ و انتشار ماهنامه شیعه‌شناسی از دیگر فعالیت های مجمع است. این ماهنامه در تیراژ 20 هزار جلد چاپ و به 140 مرکز علوم دینی، عقیدتی، سیاسی و دانشگاه‌های کشور ارسال می‌شود.

کد خبر 58124

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین