رمالی که با تلگرام مشکلات را حل می‌کند /تصویر متن تلگرام /جورکردن شوهر با ٢.٥ میلیون تومان

خراسان نوشت: برای پیگیری و بررسی فعالیت های رمال های اینترنتی در مشهد سری به فضای مجازی می زنیم و به سراغ رمالانی می رویم که نعل اسب، قفل، زنجیر، چند کاسه مسی و تکه کاغذ های نیمه سوخته را رها کرده اند و برای سرکیسه کردن ساده اندیشان، با فناوری همراه شده و پا به دنیای مجازی گذاشته اند!

درکوتاه ترین زمان جست و جو موفق می شویم کانال تلگرامی یک رمال اینترنتی در مشهد را پیدا کنیم. کانالی با مطالبی که تازه به روز شده است. در این کانال تا چشم کار می کند خدمات متفاوتی مشاهده می کنیم. چندین پیام ارسالی را که بررسی می کنیم متوجه می شویم نصف هزینه رمالی را باید قبل از هر اقدامی به حساب رمال واریز کرد تا نسخه به اصطلاح شفابخش رمال اینترنتی برایت ارسال شود. بررسی تعدادی از پست های ارسالی مخاطبان نیز ما را به نکته جالبی می رساند؛ پیام های مشابهی برای رمال ارسال شده است با نام های کاربری متفاوت. مضمون پیام ها همگی در تمجید از اقدامات رمال است. این که نسخه رمال کارساز بود و گره از کار ما باز کرد که البته صرفا بازارگرمی بیش نبود!

رمالی؛ از 110 هزار تومان تا 10 میلیون تومان

مرد رمال هم از هیچ روشی برای کسب درآمد دریغ نکرده است، مکرر در پیام های تلگرامی خود به تاریخ های خورشیدی اشاره و زمانی را برای برطرف شدن درخواست ها معرفی می کند که تا 13 سال دیگر تکرار نخواهد شد! تا اعضا ترغیب به پرداخت وجه و دریافت نسخه رمالی آن روز شوند. این البته تمام ماجرا نیست؛ این رمال اینترنتی از دعای ازدواج فوری 30 هزارتومانی گرفته تا بازکردن طلسم،خوب شدن ارتباط عروس و مادر شوهر، بازگشت معشوق و پولدارشدن  را هم در ویترین خدماتش ارائه کرده است. دریافت هزینه هر نسخه رمالی هم بر اساس سختی کار تعیین می شود و گاهی مشتری هزینه چند صد هزارتومانی باید پرداخت کند تا با مادر شوهرش آشتی کند!وارد اکانت مجازی که رمال اینترنتی برای ارتباط با مخاطبانش در کانال تلگرامی قرار داده است می شوم و به صفحه چت خصوصی اش می روم. سر صحبت را باز می کنم: «عاشق دختری شده ام برای ازدواج، اما او علاقه ای به من ندارد چه کنم؟ آیا برای این که به من علاقه مند شود راهی هست؟» تا پیام مرا می بیند پاسخ می دهد: بله راه دارد و برای این کار باید دعای طلسم خوانده شود. باید دختر مورد علاقه ات را طلسم کنیم.درباره هزینه دعا هم می پرسم که در پاسخ می گوید: دعای طلسم روی کاغذ از 110 هزار تومان تا 140 هزارتومان، روی مس 210 هزارتومان و روی دانه برنج هزینه میلیونی خواهد داشت!

ساده اندیشان طعمه اصلی رمالان مجازی!

پس از کاوش های کوتاه در فضای مجازی برای پیگیری اقدامات پیشگیرانه در این زمینه به سراغ رئیس پلیس فتای خراسان رضوی می رویم و در این رابطه با او گفت و گو می کنیم. سرهنگ جواد جهانشیری در این زمینه به «خراسان رضوی» می گوید: این روزها فالگیری و رمالی برای برخی از افراد سودجو به کسب‌ وکار پردرآمدی تبدیل شده است و در طرف دیگر این کلاهبرداری‌های اینترنتی کام بسیاری از کاربران فضای مجازی را تلخ وزندگی بسیاری از آن ها را به ورطه نابودی کشانده است. رمالی اینترنتی شیوه دیگری از کلاهبرداری است که درآن تبهکاران افراد ساده‌لوح را از طریق وب‌سایت‌ها و یا شبکه های اجتماعی موبایل شکار می‌کنند و با ارائه شماره حسابی، از آن ها می‌خواهند پول را به حساب اعلامی آن ها که اغلب شماره حساب های بی هویت است واریز کنند تا نسخه رمالی خود را با پست الکترونیکی و یا در محیط خصوصی دریافت کنند.رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در همین رابطه به دو پرونده مطروحه در استان اشاره می کند و در تشریح آن می گوید: خانم جوانی برای مداوای بیماری مادر خود و به واسطه معرفی دوستانش، با فالگیر اینترنتی که در شبکه اجتماعی موبایلی تلگرام فعالیت داشت آشنا می شود. در پی این آشنایی، فرد فالگیر به بهانه درمان درد از زن جوان درخواست می کند دوگوسفند را با شیوه ای خاص قربانی کند. زن جوان هم به سادگی هرچه تمام تر فریب می خورد و پول دو گوسفند را به حساب فالگیر واریز می کند. اما پس از چندی که حال بیمار بهتر نمی شود و رو به وخامت می گذارد طعمه متوجه دروغ پردازی های رمال می شود وپس از شکایت در دستگاه قضایی به پلیس فتا مراجعه می کند.سرهنگ جهانشیری می افزاید: پس از تلاش های فنی و اقدامات انجام گرفته توسط پلیس فتای استان، رمال اینترنتی که زن جوانی ملقب به زری فال بین بود شناسایی و دستگیر شد. متهم 34 ساله در برابر ادله فنی لب به سخن گشود و با اعتراف به جرم خود اعلام کرد که برای فریب کاربران شبکه های اجتماعی ، ابتدا کانالی راه اندازی کرده و در ادامه طوری وانمود می کرد که مخاطبان تصور کنند دارای نیروی ماورایی و مسلط به علوم متافیزیک است.

ارسال شوهر با 25 میلیون ریال!

این مقام انتظامی در ادامه به پرونده بخت گشایی خانمی که 25 میلیون ریال هزینه بابت به دست آوردن شریک زندگی به یک رمال اینترنتی پرداخت کرده بود اشاره می کند و می گوید: در این پرونده نیز دختر جوان فریب مطالب کذب رمال اینترنتی را خورده بود و برای این که بختش بازشود! مبلغ مذکور را به حساب وی ریخته بود.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 584560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۳:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
    86 0
    تا ابله در جهان است مفلس در نمی ماند. وگرنه تلگرام نه سر پیاز و نه ته پیاز.
    • بی نام A1 ۰۵:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
      40 0
      آفرین خوب گفتی
  • قهوه تلخ IR ۰۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
    59 2
    ًخداوند این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدارد.
    • بی نام IR ۰۴:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰
      5 0
      باید می نوشتی «رها کن» چون محفوظ که اصلا نمانده هیچ، جهل بیداد می کنه
  • غلام GB ۰۶:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
    9 0
    خب شما گول نخورید اونها کار خودشونو انجام میدن و روزیشونو در میارین شما مردم چرا احمق میشید و باور میکنید این خرافاتو؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
    10 2
    معمولا زنان و دختران جوان در پی رمال هستند،کاش کمی به فکر کار و تفریح دختران جوان باشیم تا به این افراد دروغین دل خوش نکنند.وختران ما یا افسرده در کنج خانه نسسته اند یا ور پی دوستی های دروغین می روند و زندگی و اینده خود را تباه می کنند.یک زن اساس سلامت حانواده و در نهایت سلامت جامعه است، آنها را در یابیم
  • بی نام A1 ۰۶:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
    9 0
    خوب قیمت داده جاهای دیگه بیشتر میگیرن. من خودم ۴ میلیون دادم تا شوهر گیرم اومد.
    • بی نام A1 ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۹
      4 0
      تو اگه پولداشتی میگفتی تو دوست و آشنا,یکی مثل من پیدامیشد باهات ازدواج میکرد..
  • بی نام IR ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
    8 0
    همین تکنولوژی را کشورهای پیشرفته استفاده میکنن ،مشکلی ندارند،فقط این بلاد هست که با تکنولوژی مخالف هست وتقصیر را گردن این تکنولوژی میندازه بابا برو افکارت را درست کن ،تا ابله در جهان است مفلس در نمی ماند
  • داود US ۱۹:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
    4 0
    من شاید از دل روستا های ایران بدنیا آمد باشم ولی با توجه به مشگلات زندگیم سعی کردم به تحصیلم ادامه دهم وهمیشه برای جبران هیزینه تحصیلی تابستانها در مزرعه پدری کار کنم ومانند یک کارگر وقت نهار در یک اطاقک صحرایی زندگی میکردم یک روز فردی از کنار این اطاقک رد شد ومن هم مشغول خوردن غذا بود در خواست یک لیوان آب کرد من تعارف کردم برای خوردن نهار ایشان قبول کرد وآن روز با من غذا خورد بعد از غذا خوردن دست کرد در جیبش یک سری مهر های فلزی برنجی در آورد وبرای من فال گرفت دیدن من سواد دارم خودش با زیان خودش گفت اینها کلک نان در آوردن ما جماعت حقه باز با مردم بی سواد هست من در هر روستایی که رفتیم شاید آن زمان سال 1344 از هر روستایی 200 ریال پول گرفتیم وبمن گفت تا زند هستی از من وامثال من سعی کن گلاه سرت
  • بی نام IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰
    7 4
    ارسال شوهر 25 ميليون ريال؟؟؟ خاك بر سر ما شوهرا بدجور ضايعمون كردي رماليعني ما قد كولر اسپيلت هم نيستيم؟